Konec zlobení

Konec zlobení https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419472/bmid_konec-zlobeni-cwc-419472.jpg 4 14 7

Mysleli jste si, že se zlobivé děti nemůžou polepšit? Ale kdepak, jde to. Jen je k tomu někdy zapotřebí trochu čar a kouzel. Paní učitelka Lada to s 2. B nemá vůbec jednoduché. Je to totiž třída plná zlobivých dětí, kterou nechce nikdo učit. Naštěstí ale paní učitelka nečekaně získá kouzelného pomocníka, díky kterému se jí podaří se zlobením zatočit. Jak? To si přečtěte v jubilejní 100. knížce oblíbené dětské autorky Zuzany Pospíšilové.... celý text

Přidat komentář

Jurajovamaka
23.05.2021 5 z 5

Super kniha pre deti...je o triede 2.B ktorú nevedel NIKTO ,,skrotiť,,...nakoniec prichádza nová mladá, pekná a šikovná p.učiteľka, ktorá triedu pomocou zázračnej tabule dá do pozoru...
Určite ODPORÚČAM pre školáčikov ❤❤❤
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

JankaV80
23.02.2020 4 z 5

Zatímco série Kouzelná třída (syn 3 knihy z této série četl před touto knihou) od této autorky nás doma nadchla, tak tato kniha nám už moc zajímavá nepřišla. Jednak je to v podstatě na stejném principu a jednak byl tedy děj hodně předvídatelný, takže pro dítě pak už žádné překvapení.
Hodnotím však podle syna, knihu četl on, líbila se mu, ale kvůli předvídatelnosti závěru strhávám jednu hvězdičku.


Zuzaninek
11.05.2019 5 z 5

Je to nejhezčí knížka, co jsem zatím četla. Je to pro děti, které hodně zlobí. Prostě konec zlobení.

Chabuba
06.05.2019 5 z 5

Moc zajímavá knížka. Líbilo se mi, jak děti okusily svou vlastní medicínu a pochopily, že jejich chování nebylo pěkné.

Karinka2012
30.04.2019 2 z 5

Knížky Zuzany Pospíšilové jsou u nás doma BUĎ a NEBO. Buď je absolutně super a nebo nezaujme. Tato kniha bohužel nezaujala. Velmi jednoduchý příběh, pro mne nezajímavý. Knihu jsem odložila, nedočetla. Dávám hvězdičky za krásné ilustrace.

JanaDor
04.04.2019 5 z 5

Kniha se mi velmi líbila. Autorka krásně předvedla příklad zrcadlení. Děti, které zlobily byly vtaženy do kouzelné tabule a dostaly se na místo učitele. Ten pak zkusil vlastní medicinu v podobě toho zlobení, které sám dělal jako dítě, ale v několikanásobném provedení. Děti pochopily, jak moc je to špatné, když zlobí a slíbily, že už to dělat nebudou.
Kniha má větší písmena a řádky, tím pádem se velmi dobře čte začínajícím čtenářům. Příběh je vtipný, milý, poučný a doprovázejí ho hezké ilustrace Daniely Skalové.

okeey
03.04.2019 5 z 5

Kniha, která se perfektně hodí nejen pro předškoláky a školáky v první či druhé třídě. Můžu říct, že mě taky zaujala a to už jsem ze základní školy dááávno. Konec zlobení je kniha, která nám ukáže následky našeho chování, takzvaně nám nastaví zrcadlo.
Na místě je zlaté pravidlo „Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim.“ Obdivuji paní učitelku Ladu, která zlobivce dostala na starosti, za trpělivost a toleranci, i když měla pomocníčka.
Je potřeba ukázat dětem už v raném věku, kde jsou hranice jejich chování, ale nebránit jim v rozvíjení osobnosti. Každopádně čeho je moc toho je příliš a to se právě v této knize řeší.
Kniha je jednoduchá na pochopení, je psána velkými písmeny a je krásně ilustrovaná.
Ráda jsem se vrátila do lavice 2. třídy. Rozhodně doporučuji malým i větším dětem. Neměla by chybět v knihovně každého školáka.

Kniha Konec zlobení je v

Právě čtených1x
Přečtených19x
Doporučených1x
Knihotéce33x
Chystám se číst4x
Chci si koupit2x