Komisár Vrtilabka a prekliatie zuba múdrosti

Komisár Vrtilabka a prekliatie zuba múdrosti https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99522/komisar-vrtilabka-a-prekliatie-zuba-mudrosti-99522.jpg 4 22 5

Dobrodružný príbeh slávneho psieho hrdinu V napínavom detektívnom príbehu komisár Vrťapka rozpletá nitky zločinu v samotnom srdci zoologickej záhrady. Je záhadné zmiznutie slona Marlona náhoda alebo zlý úmysel? A ako je do všetkého zapletený tajomný zub múdrosti? Majte na pamäti že komisár Vrťapka tento krát pre dobro a spravodlivosť nasadzuje vlastný kožuch. Našťastie nie je slávny detektív na stope rafinovaného zloducha sám, v pätách má nepozvanú spoločníčku. A je to vážne fešanda! Príbeh plný nečakaných zvratov a podivných okolností pobaví malých i veľkých čitateľov.... celý text

Žánr:
Dobrodružné , Pro děti a mládež

Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Komisař Vrťapka a prokletí zubu moudrosti , 2010


více info...

Přidat komentář

adela2316
05.10.2023 5 z 5

Z tohohle čtení jsem nadšená! Velice pěkně se kniha četla, děti ani nedutaly, moc mě baví, když jsou někde v textu vtipné rýmy (zde ano), hezké ilustrace, celkově je příběh velmi vtipný. Určitě se budu pídit po dalších dílech.

SimulinaT
21.09.2023 4 z 5

Pěkná kniha pro děti se spousty obrázku. Vhodná ke společnému čtení. Mohlo tam být více pátrání ať se zapojí do děje,ale jinak pohodový příběh.


Kattie
10.05.2022 3 z 5

Četla jsem dětem 4 a 2 roky. Malá díky obrázkům celkou knížku vydržela, staršímu synovi se líbila, ale je to tak na zapůjčení z knihovny, vracet se ke knížce nebudeme. Ale na to jedno přečtení to byl celkem zábavný detektivní příběh pro děti. Ocenila bych, kdyby tam bylo více stop nebo napětí, aby mohly děti pátrat, to jsem trochu od knihy čekala. Ale nevadí.

allebra
15.08.2018 4 z 5

Zajímavý detektivní příběh pro děti, pěkné ilustrace. Tentokrát se kniha líbila víc vnučce, ale tak by to mělo být. :-)

MagdalenaHalow
12.04.2013 5 z 5

Chtěla jsem tuhle knížku k Vánocům kvůli tomu, že miluju Vrťapkovi sebrané spisy a bylo mi jedno, o čem má být. Byla jsem ale trochu šokovaná, když jsem zjistila, jak velká písmena knížka má, a že je to vlastně pohádka pro děti. :D Ale i tak jsem jí přečetla a je vážně moc pěkná :)