Komisař

Komisař https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430824/komisarggj7Vf-kQt-.jpg 4 554 130

Prokurátor série

< 2. díl >

Zuzanna Kadziewiczová žije jako ve slonovinové věži. Milující otec – byznysmen – svou jedinou dcerušku finančně zajistil. Zuzanna sice pracuje jako pedagožka, ale nedělá to kvůli penězům. Prostě jen velmi ráda pomáhá dětem. V jejím světě odtrženém od skutečnosti se jednoho dne objevuje muž. Radosław je vzdělaný, mužný, atraktivní, dobře vychovaný a bohatý. Dokáže trávit večery v divadle stejně jako trpělivě radit při nákupech v buticích. Navíc se po pěti týdnech známosti ukáže, že je to džentlmen i v posteli. Jednoduše ideální chlap. Tento vysněný muž však bohužel pracuje u policie. Je to komisař Radosław Wyrwa – specialista na tajné akce. Zuzanna je pro něj pouhou loutkou, která má posloužit jako prostředník k tomu, aby pronikl do nekalých kšeftů jejího otce. Antoni Kadziewicz totiž sice budí dojem uznávaného byznysmena, ale ve skutečnosti dováží z Ukrajiny dívky na práci ve veřejných domech. Je zadlužený a vydíraný ukrajinskými mafiány a nedokáže se z té špíny vyhrabat. Určitou šancí může být spolupráce s prokurátorem Łukaszem Zimnickým. Ten mu představuje svůj plán. A Kadziewicz ve strachu, že dostane doživotí, kývne a stává se práskačem.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Erotika

Vydáno: ekniha , Kontrast
Originální název:

Komisarz , 2017


více info...

Přidat komentář

Šárka88
05.02.2024 4 z 5

3+1 hvězda za čtivost
Tak nevím, jak tohle vlastně hodnotit. Asi nemám buňky na chlápky, kteří pracují u policie a jsou drsní, hrubý a majetnicky namyšlení :-D . To dělají ty polské spisovatelky, nevím jestli to je jejich povaha nebo se vyžívají k hrubému zacházení. Radek nebo Lukasz oba stejní a Zuzana, cudná dívenka se najednou rozvášnila :-D . Nesedí mi tak ten slovník u holek. Akční pohádka, nad kterou jsem místy kroutila hlavou, jaká je to blbost, ale čtivost tomu dává trochu spád. No uvidíme ve trojce, co to bude za ptákovinu.

Kskaja
12.12.2023 3 z 5

První díl se mi líbil více. Nutila jsem se udržet pozornost. Žhavých scén málo.
Čtivé.


Rozarka69
07.10.2023 2 z 5

Rozhodla jsem se knihu přečíst, kvůli dobrému hodnocení. Již od prvních stran bylo jasné, že to bude velmi jednoduché čtení pro nenáročné čtenáře. Chyběla tomu jiskra, naopak přebývalo mnoho vugárních slov a trapných vtípků. Věřím, že autorka mohla knihu napsat s lepším promyšlením - když pominu milostnou stránku, tak samotná zápletka, která nebyla úplně špatná by si zasloužila víc pozdvyhnout.

indyka
17.09.2023 4 z 5

Baví mě, jak autorka zakomponovala do příběhu zdánlivě nevýznamné situace a informace z předchozího dílu. Radek je navíc můj oblíbenec - potěšilo mě tedy, že právě on přebral štafetu po Łukaszovi coby hlavní mužská postava. Jen je bohužel škoda, že to celé tak nějak šustí papírem a autorka si pomáhá "náhodami", aby příběh pošoupla tam, kde ho chce mít. I tak ale dobré čtení, těším se na další díl.

Áža707
28.08.2023 4 z 5

Do knihy jsem se pustila více méně náhodou, když jsem hledala, co bych mohla číst a přitom, aby to bylo vtipný a nenáročný a v Komisaři jsem se teda nespletla. Chytlo mě to hned od začátku a já si užívala celý příběh a humor postav.

Jsem strašně ráda, že v knize potkáváme i staré postavy a oblíbila jsem si i ty nové. Asi musím upřímně přiznat, že hlavně pana prokurátora. Zuzana taky nebyla k zahození.

Děj se četl velmi dobře a řekla bych, že celková zápletka byla trochu lepší než v prvním díle. Kniha celkově působila více napínavěji a rozhodně musím říct, že jsem si tento díl užila o chlup více než první díl. Jo a samozřejmě nesmím zapomenout na plus, že je tam vlčák

Příběh obsahuje dobré zvraty a některé momenty, které vás doopravdy dostanou a o to víc vás bude zajímat, co bude dál.

Strašně moc jsem zvědavá, co přinese další díl. I když mě lehce zklamalo, když jsem zjistila o jakou postavu se jedná. No snad to nezkazí celkový dojem z knižní série.

Knihu bych doporučila všem, kteří mají rádi odpočinkové knihy a chtějí se pobavit a přitom nechtějí jen slátaninu o sexu, ale něco co dává i nějaký smysl.

4.5/5

Mondaika
26.07.2023 3 z 5

První díl byl rozhodně lepší. Obě hlavní postavy v něm rozhodně ve srovnání s tímto. Zuzanna mi chvilkama dost vadila - hlavně na začátku působila dosti naivně a namyšleně. Radek sympatičtější. Škoda, že Šedivák neměl víc prostoru.

MAU256
18.06.2023 4 z 5

"Radku ... co ode mě chceš?" zeptala jsem se rezignovaně. "Všechno. Sama jsi s tím začala," řekl jsem a přitlačil ji ke zdi. Chytil jsem jí obě ruce a podržel jí je nad hlavou. "Vylekala jsi mě, ty blázínku, s tou svou láskou. Nezasloužím si tě a chtěl jsem tě toho ušetřit, ale pokud se do toho sama hrneš..." "Nehrnu," vyhrkla o vteřinu dřív, než jsem ji políbil.

Jsem ráda, že v knize jsou i Kinga a Łukazs z prvního dílu.
Tento díl je zaměřen na komisaře Radka a vyšetřovací případ, ve kterém se objevuje Zuzanna Ta je nejprve v roli ženy, kterou měl svést, posléze se dostane do role, kdy ji má chránit, ale ona se mu dostane i pod kůži. A jak to celé nakonec dopadne? Knížka se mi četla asi stejně dobře jako "Prokurátor". Určitě si přečtu i další díl, neboť mě zajímá, jak se jejich životy budou odvíjet dál.

ErčaV.
01.05.2023 4 z 5

Kniha byla v druhé polovině hodně napínavá, ta první byla takový oťukávačka s Radkem a Zuzannou. líbí se mi že autorka do knihy zahrnuje stál hlavní postavy z prvního dílu.

Gracinka
28.04.2023 2 z 5

Ještě slabší, než první díl.

čef
22.04.2023 4 z 5

Jsou zde sice napínavé scény a nějaké ty přestřelky připomínající třeba našeho p. Niedla, ale převážně je to o vztazích, erotice, žárlivosti, lásce a nenávisti tak, jak to už v románech napsaných spisovatelkami už ponejvíce bývá. Kriminální linka je naštěstí alespoň trošinku atraktivní a také není na škodu se přesvědčit, že i u sousedů v Polsku mají smůlu na hajzly a zločince. Styl je jednoduchý, ale to je jenom dobře.

Juici
30.03.2023 2 z 5

.. Se Šedivákem je konec ..

Hned po pár stránkách jsem měla radost, že Kinga a Łukazs neskončily prvním dílem. Moc pěkně je spisovatelka propletla s příběhem i v druhé knize - palec nahoru.
Tím můj optimismus pomalu klesá. Upřímně mě to do půlky knihy moc nebavilo. Radek docela zajímavý týpek, Zuzana otravná pulina. Druhá část knihy už byla akčnější a trochu mě probrala z myšlenek, jestli vůbec sérii dočtu.
Souhlasím s názory, že je to velmi jednoduchá a nenáročná série.

sssimkova
16.03.2023 4 z 5

Oproti prvnímu dílu to tady autorka rozjela a příběh se mi opravdu líbil. V rovnováze je příběh hrdinů vs Šedivákova story, s*xualních scén přiměřeně A opravdu poutavá knižní rychlovka na jeden večer, kde krom jmen a přezdívek není nad čím přemýšlet.

ardeas
01.03.2023 3 z 5

Uberam hviezdu uz len za to ako mi sla Zuza na nervy. Tiež sa mi nepáčil ten jej vyvoj dcerusky, bolo to nejako pritiahnuté za vlasy. Samotne prostredie, prepletenost pribehu z predošlej knihy kvitujem. Radek bol super a aj ked ďalšia kniha je o Danielovi, potešila by aj kniha o Sztreleckom :)

Eva_Skala99
26.02.2023 5 z 5

Druhý díl stejně čtivý jako první. Je zde více akce oproti prvnímu dílu. Hlavní postavy mě oslovily méně oproti předchozím dvoum, ale za to příběh měl větší grády. Rozhodně doporučuji!

knihomolka525
16.12.2022 2 z 5

z pěti knih ,které jsem si od Swist pořídila , tahle sice není žádné veledílo ale byla nejakčnější.Tím se spisovatelkou končím.Jsem čtenářka severských příběhů.Kde se tolik nesexuje ale za to akčně jsou na vyšší úrovni.

nela3812
09.12.2022 4 z 5

Stejně jako u prvního dílu, se jedná o úžasný čtenářský zážitek. Opět se dostáváme do prostředí gangsterů a zástupců zákona, na jejichž potíže pohlížíme okem právních zástupců. I v tomto pokračování je tento pohled stále osvěžující a stále si cením, že se na příběh můžeme dívat právě z tohoto úhlu pohledu.

V příběhu nechybi napětí, překvapivě zvraty, výrazné a především akční hlavní postavy. Nicméně jsme nyní dostali mnohem méně sexuálního napětí, které činilo předchozí díl zajímavější. Také se zde opakuje stejný vzorec s únosem a prakticky neomezenou mocí právních zástupců. Při čtení jsem měla pocit, že si mohou dovolit opravdu vše.

Doufám, že poslední díl nám nabídne neotrelou zápletku, a autorka se nebude držet tě stejné lajny. Má tolik možností, kam příběh nasměřovat a jak jej zamotat, škoda že opět sáhla po tom samém. Čtenář má pak bohužel pocit, že čte stejný příběh, jen s jinými postavami.

Tentokrát hodnotím 4/5

Jita160
29.10.2022 4 z 5

Tohle čtivo vás prostě neomrzí.
On ,Radek, komisař, naprostý kretén i když co se týče jeho profese tak je velký profesionál.
Ona ,Zuzana, učitelka, naprostá naivka, která si nalajnovala svůj život v růžových barvách jenže to ji do života neměl vstoupit Radek, který je její osobní strážce a život ji převrátil naruby.
Kriminálka s nádechem erotiky mě nadchla.
Plynulé pokračování Prokurátora kde se příběh více rozvine a dočkáme se očekávaneho rozuzlení a happy-endu.

lenka7348
15.10.2022 3 z 5

Dá se to...Když pominu prvoplánové hlavní postavy - ona bohatá a naivní, on drsný polda bez touhy se vázat (což ona ale samozřejmě změní, že ano) -, a to, že se děj rozjel později. Zápletka mi ale přišla celkem fajn, navíc se objevily nečekané informace o Šedivákovi, které ve mně vyvolaly další otázky.
Když to vezmu kolem a kolem, už tu sérii asi dočtu.

Arsi007
27.08.2022 3 z 5

Oproti prvnímu dílu je tento pomalejší a vlažnější. Veškerá akce se děje až v poslední části knihy. Erotika tu je, ale pro mě osobně byl Radek naprostý blb a Zuzana naivní trdlo a to mě nějak nebere

Přesto jde za mě o nadprůměrný erotický thriller, především kvůli samotnému příběhu, který je do posledního detailu promyšlený.

IG: @hanybooks

Michelleee
25.07.2022 5 z 5

Zuzanna - naivní tatínkova holčička, která nemá nouzi o peníze, pracuje s dětmi a konečně potká ideálního chlapa. Ten muž je komisař v utajení - Radosław Wyrwa. Druhý díl navazuje na ten předchozí postavami i příběhem. Velmi čtivé, oddechové čtení.
Těším se na Daniela.