Kolotoč

Kolotoč https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463128/bmid_kolotoc-rOq-463128.jpeg 4 249 70

Kolotoč série

1. díl >

PŘÁTELSTVÍ S VÝHODAMI, PŘÍLIŠ NEBEZPEČNÉ INTRIKY, ZVRAT, KTERÝ NEČEKALI | Dva mladí advokáti – Piotr a Olka – se přátelí už od dob společného studia na vysoké škole. Oba mají naprosto nevydařená manželství: Olčin manžel propadl hazardu a rozfofrovává její peníze jako posedlý, Piotrova manželka se léčí po nervovém zhroucení. Mezi Olkou a Piotrem přeskočí jiskra a začíná románek, který jejich už tak dost složitou situaci zkomplikuje ještě víc. Ovšem aby bylo jasno – ani jeden z nich není bez poskvrny. Olka má problém s návykovými látkami a Piotr zase velice snadno podléhá půvabu děvčat, která se kolem něj motají. Oba však spojuje nejen citové pouto, ale také chuť vydělat pořádný balík. Využijí své právnické znalosti a styky ve zločineckém podsvětí a roztočí kolotočový podvod s DPH. Peníze se jen hrnou, všechno jde jako po másle – ale jen do určitého okamžiku. Někdo něco práskl, prokecl nebo začal spolupracovat s policií. Olku zavřeli a Piotr se skrývá ve Slezsku. Sny o bohatství se rozplynuly… Nebo snad ne? Vždyť se toho může stát ještě hodně, zejména když do hry vstoupí Lilka a Kinga…... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Karuzela , 2018


více info...

Přidat komentář

monika0181
14.09.2023 4 z 5

Tak tento styl fakt není úplně moje hobby. Nelze knize upřít nápad, zápletky, vývoj příběhu. Ale slovník, ten opravdu nedávám. Nejsem příznivce takové mluvy. Nečekám v takovém prostředí nějakou vanilku, ale tohle na mě bylo moc. Takže polská mafie, finanční podvody, útěk ze země, jako příběh to funguje, má to spád. Ale já se ke knize již rozhodně nevrátím.

Nika.
13.09.2023 3 z 5

Musím se přiznat, že po autorčině sérii "Prokurátor" jsem byla z této knihy lehce zklamaná. Do více než poloviny knihy byl děj nemasný/neslaný, hlavní hrdinové byli poměrně nesympatičtí záporáci.
Avšak právě ta zápornost dodala knize zároveň jakýsi "drajv" - sama jsem však v závěru byla na vážkách, jestli jim fandit, ať se z toho dostanou, nebo ne :D.


yvette3
19.08.2023 4 z 5

Na začátku jsem si říkala, co to je, toto? Takový žánr literatury vůbec nečtu... Pak mě to ale chytlo, užila jsem si to a dočetla úplně "bez skrupulí" :) Určitě to nebyla poslední kniha od Pauliny.

indyka
13.08.2023 4 z 5

Knihu jsem dostala zadarmo jako dárek k nákupu a podle hodnocení na internetu to není kdovíco, neměla jsem tedy velká očekávání. Nicméně - v rámci svého žánru, tedy oddechovka do vlaku - to bylo překvapivě dobré!

Jasně, občas ty situace a vztahy dost šustily papírem, navíc obě hlavní postavy mi byly krajně nesympatické a tak mě štvaly, že jsem jim ani trochu nefandila a doufala jsem, že z toho nevyváznou tak lehce. Vůbec jsem je nevnímala jako romantické hrdiny záporáky, jen prostě byly na pěst. Vulgarity mi nevadily a co se týče erotických scén - za mě té knize nic nepřidaly. Brát je jako "okořenění" mi přijde úsměvné. Coby účetní mě naopak mnohem víc zajímaly ty podvody s DPH, tomu já říkám koření :-D

I tak čtení Kolotoče beru jako dobře strávený čas na oddech, děj vtáhne, má spád, kniha se čte lehce a jako prostředek na vygumování hlavy po práci posloužila více než dobře.

Acquenta
18.06.2023 1 z 5

Na takovou knížku je škoda tisk papíru. Opravdu o ničem.

Veruru1981
18.06.2023 4 z 5

Je to oddechovka, o tom zadna. Takze na dovolenku, k bazenu a koktejliku. Nektere pasaze se mi hur cetly, asi to bude az prilis velkym vulgarismem hlavnich postav. Zaver ale perfektni, takze se hned poustim do druheho dilu.

TaňulKA1997
17.05.2023 4 z 5

Nevím co si o tom myslet. spíš oddechovka na nudný víkend. raději si přečtěte Havrany.

Lucyk01
24.03.2023 2 z 5

Na knihu jsem byla velice zvědavá, protože byla to moje první kniha z polské stáje a zajímalo mě, jaké knihy vydávají naší sousedi. Ale musím říct, že touto knihou jsem byla zklamaná.

Kniha se četla snadno, ale styl psaní nebyl nijak záživný. Anotace knihy docela naláká čtenáře, ale provedení a děj knihy není nějak originální a zajímavý.

Hlavní postava mi nepřirostla k srdci a v některých věcech jsem se s ní nedokázala ztotožnit. Některé scény byly napínavé, ale bylo jich opravdu málo. Natož, že kniha má poměrně nízký počet stran, se tam zas tak nic úžasného nestalo.

Erotické scény radši nebudu komentovat, protože na erotiku to bylo takové nemastné, neslané. Šup sem šup tam a pokračuje "drama" v detektivní části knihy.

Kniha jsem dočetla jen, abych zjistila, jak to skončilo a postupem času se pustím i do dalších dvou dílů v sérii, ale nebude to hned.

V knize se nachází zajímavá detektivní zápletka a její odvyprávění, ale čekala jsem asi trochu jiné provedení. Už vím, že od dalších dílů nemám čekat velké wow. A když to budu nejmíň čekat, možná se i překvapení dostaví. Nechám se překvapit.

vera4669
08.03.2023 4 z 5

Pro mě příjemný oddech a za pár hodin bylo přečteno... Jsem zvědavá na pokračování :)

ErčaV.
29.01.2023 4 z 5

Kniha je spíše oddechovka a čte se dobře, nic náročného. Lehce erotická ano a k tomu podvod s DPH. Občas jsem ale měla problém se do knihy začist, ale konec překvapil mile.

Arsi007
02.01.2023 4 z 5

Nejedná se o klasickou eroticko-romantickou knihu, ale spíše o velmi čtivý thriller, který je občas okořeněný vzrušujícími scénami. Všechny postavy mi byly sympatické, námět i zápletka byly promyšlené, vše do sebe na konci zapadlo a i když je pravděpodobné, že rozuzlení uhádnete, nevadí, protože autorka dávkuje indicie a udržuje napětí tak systematicky, že dojdete ke stejným závěrům spolu s postavami.

Mrzí mě, že je kniha vydaná a prezentována jako erotická. Podle mě jí to hodně uškodilo. Tohle je něco, co by si s klidem mohlo přečíst i druhé pohlaví. Třetí, čtvrté.. to je fuk. Je to pro všechny ️

Více na IG: @hanybooks

adida
07.12.2022 5 z 5

Velice příjemná oddechovka

knihomolka525
18.11.2022 2 z 5

Záležitost na jedno odpoledne,dosti zklamání .Doufala jsem ,podle anotace,že to bude krimi kolem DPH.Spíš se většina textu věnovala intimnímu vztahu Olky a Piotra

Marci34
26.10.2022 5 z 5

Moje prví kniha téhle autorky, taková příjemná oddechovka. Kniha se mi líbila a určitě budu číst i ostatní. Krimi zápletka s podvody s DPH zpestřená erotikou.

Tereyciiik
10.10.2022 5 z 5

Kniha se mi líbila. Na odreagování a změnu myšlenek perfektní. Žádné velké přemýšlení se zde nekona a erotika taky neurazí. Knijy téhle spisovatelky čtu moc ráda, líbí se mi styl psaní a nenáročnost.

eliska2126
28.08.2022 4 z 5

Knihy z právnického prostředí vlastně moc nečtu, proto je Kolotoč svým způsobem unikátní. Prostředí se mi líbilo. I dějově to bylo zajímavé. Co mi ale bohužel vadilo bylo to, že jsem se vlastně do knihy pořádně nezačetla. Přišlo mi to jen takové povrchové. Možná to bylo i tím, jak rychle se střídal pohled Olky a Piotra. Kolikrát to bylo totiž už po půl stránce.

Postavy mi celkem sedly, ale není to ten typ postav, za které bych dýchala a četla rychle dál a dál, abych věděla, že vše bude ok.

Co se ovšem nedá upřít, tak je čtivý styl psaní. Ono se to u těchto žánru vlastně i celkem očekává. Četli se to dobře, jen jak už jsem zmínila výš, bylo to takové povrchní. Jen tak jako zmínka sem, zmínka tam.

I tak ale v rámci žánru povedená kniha a pokud vás baví právnické prostředí, nebo jen chcete zkusit něco zajímavého, tak je Kolotoč přesně pro vás.

Kučí84
23.07.2022 3 z 5

Kniha se dobre cetla, nejvice bavilo stridani kapitol z pohledu muze a zeny.. eroticke sceny taky celkem pikantni. Jen kriminalni dej trochu neprehledny.

R-A
21.07.2022 5 z 5

Další kniha, kde autorka propojuje právní oblast a erotiku. Avšak oproti Prokurátorovi, kde advokáti své klienty tahají z bryndy, tady se do ní naopak dostávají oni sami.

adela2230
08.07.2022 3 z 5

Příběh je fajn, autorka nemění svůj styl, je to kniha na oddych. Mohla by být lépe propracovaná v rámci erotiky, ale i tak na oddech se přečíst dá.

Alex.rrr
04.07.2022 2 z 5

Autorka zřejmě přečetla 50 odstínů a má ráda svoji práci. Upřímně na dovolenou na oddych asi fajn. Erotika je dohnaná spíš tvrdými slovy než popisem. Ke konci se děj celkem zajímavě vyhrotil, takže jsem se i těšila, jak to dopadne. Ale určitě jsou jiné knihy, které stojí za přečtení víc. Dobrý nápad, ale nezačtete se tak, abyste chtěli splynout s postavami a prožívali to s nimi.