Kokoti jsou věční

Kokoti jsou věční https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60652/kokoti-jsou-vecni-60652.jpg 3 41 6

Kokoti série

< 2. díl >

MUDr. X. Crement pokračuje ve svém boji proti plíživému kokotismu. V této knize, třetí v pořadí, přichází se svým největším odhalením: vlnu kokotismu v tomto století lze považovat za součást tajného mezinárodního spiknutí! Vědci dosud věřili, že za problémy lidstva může bída, nevědomost....Ale mýlili se. Tyto problémy jsou dílem všudypřítomných kokotů: v médiích, ve vládě, ve školství i v církvích, kteří pod heslem ''Kokoti všech zemí, spojte se!'' zamořili naši planetu.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Humor , Romány

Vydáno: , Československý spisovatel
Originální název:

Assholes Forever , 1992


více info...

Přidat komentář

wyrda8
14.02.2024 2 z 5

Řekla bych, že pan autor je tak trochu kokot .. myslím, že členění na ublíženého kokota mu tam chybí)

n.ezn.amy
19.11.2021 3 z 5

Pokračování knihy o tom jak poznat ve svém životě kokoty, proč se chovají jako kototi, jak se projevuje forma kokotismu a jak s nimi jednat, protože tohle je opravdu někdy velmi složité. Hodně pravdivá kniha, ve které třeba poznáte někoho ze svého okolí. Bohužel není tak vtipná jako první díl, ale přesto za přečtení stojí.


Jack Bauer
20.02.2020 2 z 5

Velmi pravdivá kniha ve které se každý určitě najde tak jako v předchozí knize.
Přesto už mě nenadchla tak jako první, je to neustálé omílání toho samého. Třetí díl už asi číst nebudu.
Kokoti jsou lidé, které urazila kniha „Dost bylo kokotů."
Lidé, kteří knihu „Dost bylo kokotů"nečetli a přesto je urazila.
Všichni, kdo pokládají slovo „kokot" za nadávku.

5947
07.01.2020 5 z 5

Super kniha uz ji ctu po 657
Doporučuji všem Kokotům jako jsem já

Ťop
13.07.2014 3 z 5

Na rozdíl od severských thrillerů zde není napínavý děj. Ale konečně někdo kdo má shodný názor na diktát politické korektnosti jako já, na rozdíl od autorů severských thrillerů.
Tuto knížku (především kapitoly u konce) bych doporučil jako povinnou četbu na filozofických fakultách, především katedrách genderových studií a různých sociálních pavěd, všem agilním soudružkám z ČSSD, včetně J. Dienstbiera, celé Uhlovic rodince a všem podobným v názvu knihy jmenovaným, kteří mají neovladatelné nutkání celý svět přesvědčovat o své dobrotě a za každou cenu všem ostatním vnucovat svou představu dobra.

vejnar
11.01.2012 4 z 5

Tato kniha mě ohromně pobavila, u prvních pár desítek stránek jsem se pořád smál:) A je také velmi pravdivá, sice popisuje situaci před 20ti lety v Americe, ale je aktuální i dnes v ČR - lidé se chovají arogantně a jakoby si libují v tom chovat se k sobě hnusně. Nesmyslné upřednostňování menšin, tendenční přístup médií, konzum, bezhlavý hon za kariérou, penězi a mocí.. Kokot se nezastaví před ničím a absolutní kokot zůstane kokotem navždy.