Kočka hravá společnice

Kočka hravá společnice https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26204/kocka-hrava-spolecni-26204.jpg 5 10 3

Praktická publikace nabitá neocenitelnými radami obsahuje základní informace o tělesné stavbě kočky,jejích smyslech,rozmnožování a způsobu života.Zvláštní kapitoly jsou věnované jednotlivým plemenům i zdravotní péči - od základního vyšetření a prevence až po poruchy chování i choroby stáří.

Žánr:
Literatura naučná , Příroda, zvířata

Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Cat owner’s manual , 2003


více info...

Marthas
Marthas
30.10.2023 5 z 5

4,5/5 Nejlepší publikace, co jsem v tomto oboru četla, a že už jich pár bylo, čtivá, zajímavá a složitá akorát, aby se v tom ani laik neztratil. I při opakovaném čtení se vždy dozvím něco dalšího, tak je to komplexní. Občas mi jen vadily a čtení znesnadňovaly různé chyby, ať způsobené překladem anebo korekcí. Pravda ale je, že to muselo být nesmírně těžké tuto knihu překládat a korektorovat. Kniha totiž obsahuje spoustu cizích výrazů i s vysvětlením, jež se chovu koček týkají a nejen to.

vlkodlaq
vlkodlaq
23.01.2023 5 z 5

Doma se nám prohání dvě chlupaté příšery a z této knihy jsem se o nich dozvěděl mnoho nového. Ačkoliv v knihovně máme vícero knih o kočkách, tato zdaleka překonává všechny, možná i dohromady.


Gard
Gard
30.11.-0001 5 z 5

Protože se sama těším z přátelství a náklonnosti čtyř koček,docela často touto knihou listuji.
Nedávno mně velice potěšil jeden článek v časopise,kde se mluví o tom,že kočky jsou stejně inteligentní jako psi,ale protože se neučí nic co jim není ku prospěchu,jsou pokládány za hloupé.Velice mně to nadchlo,mohu to jen potvrdit z vlastní zkušenosti.

.....Kočky jsou gangstery zvířecího světa,žijí mimo zákon a často mimo zákon také umírají....
Stephen King - Řbitov zviřátek