Zničený mír

Zničený mír https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445612/bmid_zniceny-mir-sBu-445612.jpg 4 27 6

Kocouři Havran a Ječmen si užívají poklidný život na farmě. I když se Havranovi občas zasteskne po lese, hluboko uvnitř ví, že se rozhodl správně, když se vzdal života válečníka Hromového klanu. Ve stodole u dvounožců je mu přece tak dobře! Ovšem jen do chvíle, než se objeví nečekaná návštěva... První část třídílné komiksové série.... celý text

Dobrodružné Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Shattered Peace , 2009


více info...

Přidat komentář

E-liška2013
02.01.2024 5 z 5

Moc hezká knížka, chudák Havran a Ječmen

BELLINKA120
19.09.2022 4 z 5

Je super že to přeložili do češtiny, přes to že už jsem to dávno měla v angličtině. Jen nechápu proč nepřeloží i další díly.

Kdyby jste se ptali proč dávám jen čtyři hvězdičky, tak je to kvůli tomu že to není zrovna jeden z nejlepších komiksů z Kočičích válečníků. Neříkám že je to špatné, ale mnohem více se mi líbili ty ostatní komiksy jako například: Shadow in RiverClan, The rise of Scourge, SkyClan and the stranger, Greystripe's adventure nebo Tigerstar and Sasha. To vše je však v angličtině až na Graystripe's adventure, takže to s tím nemůžu moc srovnávat.

Závěr: Tenhle komiks velice doporučuji, zvláště pro ty co mají rádi Havrana/Ravenpaw. Myslím si že by to mohlo bavit každou věkovou kategorii a rozhodně bych se nebála za to utratit peníze. Opravdu to stojí za to.

Každopádně pro ty co mají rádi Havrana a troufli by si na trochu anglického čtení tak tu mám zajímavé doporučení. V angličtině je totiž jedná takzvaná "novell/novela" jménem Ravenpaw's farewell, která je právě o téhle postavě. Novell je velice krátký příběh, takže si myslím že by to zvládl přečíst každý a třeba by vás to i zaujalo. Sama bych si to ráda někdy koupila.


šárofka
08.09.2022 5 z 5

Je to fakt super knížka. Přála bych si, aby měla další díl...

Knihomolka_M
16.01.2021 3 z 5

Havran, kocourek, který odešel ze svého klanu, má ale svůj vlastní život, kterému se rozhodli věnovat tuhle mangu.
Upřímně, bylo to dost chabé. Po zklamání z Šedopruha jsem asi mohla být připravená, ale stejně. Děj mi přijde krátký, nerozvedený, snadno zapomenutelný.
Kresby, které nádherně popisují Havranovy emoce, to ale vynahrazují, protože autor má opravdu talent.
Je to dobré, tři hvězdičky.

rarášek
26.07.2020 5 z 5

Havran je postava, která se v Kočičích válečnících po svém odchodu z klanu na farmu objevovala jen zřídka. Proto jsem ráda, že je tento příběh věnovaný hlavně jemu a že ho tak můžeme lépe poznat. Havran je velmi milý, přátelský a důvěřivý, a proto mi ho pak bylo velmi líto po tom, co se jemu i Ječmenovi tak krásný život na farmě pokazil. Myslím, že by nikdy do Hromového klanu doopravdy nepatřil a doufám, že se mu dostane pomoci, aby byl život na farmě opět klidný a pokojný. Na celém pribehu se mi také líbí, že navazuje na konec první řady Kočičích válečníků. Nemohu se dočkat dalšího dílu. :)

lucie3725
25.07.2020 5 z 5

Fajn doplnění děje po dočtení první série Kočičích válečníků.

Autoři knihy

Erin Hunter
americká
Dan Jolley
americká, 1971

Kniha Zničený mír je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce13x
Chystám se číst8x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x