Kočka, která mluvila s duchy

Kočka, která mluvila s duchy https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21923/bmid_kocka-ktera-mluvila-s-duchy-661f65e3a45b4.png 4 57 8

Kočičí krimi série

< 10. díl >

Ve starém venkovském domě plném starožitností se začnou ozývat prapodivné zvuky - vzdechy steny, křik a šramot. Znepokojená majitelka Iris Cobbová volá na pomoc Jima Qwillerana. Starý skeptik si ale dává načas, a když se konečně dostaví, je jeho laskavá bývalá hospodyně vyděšená k smrti. Ale kdo to má na svědomí? Nebo co? Qwilleran nasadí do akce své dvě siamské kočky - ještě že aspoň ty stojí všemi čtyřmi tlapkami pevně na zemi. Protože duchové, které Qwilleran nechtěně vyvolá, se ukážou jako mizerná banda a jen génius Kokova formátu se jim může dostat na kobylku a vyčenichat klíč k vraždě. Kočky jsou totiž stopaři z nejlepších...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Příběhy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei) , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

The Cat Who Talked to Ghosts , 1990


více info...

Přidat komentář

Booky84
07.04.2024 5 z 5

Opět příjemná detektivka, ve které se to sice hemží duchy, ale na Koka si jen tak někdo nepřijde. Krásně se mi četlo, moc hezká pohodovka.

Česneksmedem
08.10.2020 4 z 5

Taková klasika. Tyto příběhy jsou většinou akčně nevýrazné, takže největší nářez v tomto dílu byla poškrábaná záda Jima Qwillerana. A buďte si jistí, že se to nestalo při intimní chvilce s Polly.


p.pavlina
18.02.2020 5 z 5

Kniha se mi líbila, stejně jako předcházející z této série. Ovšem tato měla i něco navíc. Autorce se povedlo vymyslet zajímavější děj a tento díl tedy tak trochu vyčnívá nad ostatními knihami ze série. Příjemné osvěžení a pohodové čtení.

Nifredil
09.07.2019 5 z 5

Tak tahle kniha byla milá, moc příjemná, zatím nejlepší z kočičích detektivek, kterou jsem četla. Má to prvky tajemna, jsou tam místní pověsti, zajímavé postavičky a čtenář se zase trochu více dozví o Moose country. Na léto ideální čtení, nic nepříjemného, žádné thrillerové prvky a k vodě moc fajn knížka. Taková správná detektivka s rázovitým detektivem k tomu. :-)

Zebraz
16.11.2017 5 z 5

Zas a znova, prostě bombastycký příběh. A tentokrát bylo přidáno i něco velice humorného. Jednom můžu doporučit, ale od prvního dílu.

Romžiry
11.07.2017 5 z 5

Velmi pohodové čtení. Doporučuji. Začínám si přát supe kočku. :-)

Majdule
05.11.2015 4 z 5

Z mého pohledu jedna z těch, které vyčnívají nad jinak velmi dobrý průměr této série. Výborná detektivka s napínavou zápletkou, zajímavé okolnosti. Výborná odpočinková kniha, která potěší každého milovníka žánru.

anibeni
13.01.2014 5 z 5

Tak jsem se po nějakém čase opět vrátila k pokračování ve čtení této kočičí série a kniha mne ani tentokrát nezklamala - naprosto příjemné pohodové čtení..