Aféry privilegovaných

Aféry privilegovaných https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/330275/mid_afery-privilegovanych-a5j-330275.jpg 4 82 12

Knížectví Cordina série

1. díl >

Skandál v knížectví: Princezna Gabriela z knížectví Cordina uteče ze zajetí, ale na cestě k rodině má nehodu a ztratí paměť. A únosci jsou stále na svobodě! Proto jejímu otci nezbude nic jiného než najmout bodyguarda, který s Její Výsostí princeznou Gabrielou bude ve dne v noci… Jediný muž, který se na tuto práci hodí, je Američan Reeve MacGee. Přitažlivý a charismatický bývalý policista dokáže ochránit Gabrielu před únosci, možná jí i vrátit paměť, ale zabránit tomu, aby jeho srdce propadlo lásce k ní, neumí… Dokonalé představení: Když Američanka Eve před lety navštívila knížectví Cordina – tehdy ještě jako školačka –, setkala se s neodolatelným princem Alexanderem a od té doby o něm nepřestala snít. Jenže princové si obyčejnou dívku berou jen v pohádkách. Teď se do téhle malé země na břehu Středozemního moře znovu vrací, aby tu na divadelních prknech představila svou hereckou společnost. Alex je překvapený, v jakou sebevědomou, nezávislou a krásnou ženu Eve vyrostla. Přestože to vůbec neměl v plánu, najednou touží Eve dokázat, že on je tím pravým, koho by si měla vzít za manžela!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Affaire Royale; Command Performance , 1986


více info...

Přidat komentář

Petrush
19.11.2021 2 z 5

Nenáročná oddychovka s dramatickou zápletkou. Celkově spíš slabší a tentokrát i zdlouhavá, ale sérii mám v plánu dočíst.

helenkan
28.12.2020 2 z 5

Jejda, já se tím nějak nemohla prokousat. Zdlouhavý, nudný a stále se opakující úvahy hlavní dvojice. Kdo za tím vším stojí jsem odhadla docela brzy. Autorka patří mezi mé oblíbené a stále zůstává. Pravda, i mistr tesař se někdy utne.


LilianaFalcon
08.08.2020 2 z 5

Autorka umí napsat mnohem lepší příběhy.
Tady jsem měla pocit, že se neustále opakuje, bylo to zdlouhavé, postavy podle mě špatně vykreslené...
Druhý příběh byl o něco lepší než ten první, protože ta ztráta paměti se zkrátka nepovedla.

Lacrimma
26.07.2020 1 z 5

Noru mám moc ráda, ale toto snad ani Nora nebyla:( Jedním slovem NUDA...

tittanie
19.07.2020

Na tuhle knihu jsem se hodně těšila a byla jsem zklamaná. Asi jsem čekala něco jiného, ale jinak se kniha číst dala.

locin
21.05.2019 5 z 5

Konec druhého dílu mi přišel až moc uspěchaný, ale jinak se mi oba příběhy moc líbili :o)

Kayla
31.12.2018 3 z 5

První příběh byl zpočátku také hodně čtivý, ale po čtyřech kapitolách mi příběh najednou připadal dost nudný. Proto jsem knihu několikrát odložila. Je pravda, že jsem také moc neměla moc náladu na čtení, byla jsem hodně unavená a vytížená z práce. Ted když byly svátky a člověk si pořádně odpočinul, tak jsem se do příběhu opět ponořila. No a celkově ten první příběh hodnotím jako slabý průměr. Od Nory jsem četla daleko vypracovanější příběhy. Námět byl skvělý, ale špatně zpracovaný, což je škoda. Přidala bych k prvnímu příběhu víc akce.
Druhý příběh už byl daleko lepší. Bylo tady víc akce a sympatických postav. Příběh jsem měla přečtený během dvou dnů. Alex a Eve byly skvělý.

Skalara
15.11.2018 5 z 5

Poslední díl této série je v knize Cesta za láskou. Celá série této rodiny mě nadchla a stojí za to si ji přečíst.

mariva
07.08.2017 4 z 5

Nenáročná oddechová četba s trochou napětí, ale od Robertsové jsem zvyklá na napínavější příběhy. Prostě oddechovka na léto k vodě.

alzbeta4340
30.06.2017 2 z 5

Dobré pro skalní fanynky Nory Roberts. Ostatním doporučuji vybrat si od Nory jiný kousek, napsala toho hodně lepšího.

Andrys
25.06.2017 3 z 5

Škoda, že nikdy neudělají druhé vydání, protože těch chyb je tam spousta a dost to ruší při čtení. Záměna jmen, zájmen, vypadlá slova a nejlepší bylo, když se domluvili na rovnocenném strachu místo vztahu.

mikika
24.06.2017 3 z 5

zase jedna harlekýnka z osmdesátek, je vtipné, že zápletky celkem ujdou a už z nich prosvítá nadcházející éra autorčiných detektivek, ale nejslabší jsou tyhle povídky právě v milostných scénách. divné... mmch verzi se šlechtičnou s amnézií měla vtipnější Jude Deveraux v knize Princezna,zajímalo by mě, kdo s tím námětem tenkrát přišel první...