Okno do budoucnosti

Okno do budoucnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138041/okno-do-budocnosti-138041.jpg 4 10 3

Tajemné věštírny, důkazy jasnovidectví, mýtická i novodobá proroctví. Lidé vždy toužili vědět, co je čeká, a hledali způsoby, jak to zjistit. Autor popisuje různé druhy věštění, astrologii i komunikaci s mrtvými. Zavede nás do delfské věštírny, seznámí nás s rituály keltských druidů, proroctvím Sibyly, předloží také věštby, které se s neuvěřitelnou přesností splnily.... celý text

Přidat komentář

Adapa
30.08.2020 4 z 5

Dobře napsaná kniha, která se snaží ze všech stran probrat záhady kolem jasnovidectví, věštění a proroctví. Autor se snaží nic nevynechat, probrat delfské věštírny, keltské druidy i například Nostrodama. K ničemu autor nepřikládá svůj názor, nesnaží se nás ovlivnit, jen předkládá fakta.
Něco té knize ale chybělo, taková ta potřeba se začíst, neodložit knížku a rychle číst dál.

Kulhajs
02.11.2019 4 z 5

Mám rád jiný typ záhad, ale pan Novák tuhle knížku o věštění, historii věštění, předpovědích, astrologii a souvisejících tématech napsal fakt dobře, takže jsem byl velice spokojen a dozvěděl se hodně nového.


jiri77
20.10.2014 4 z 5

Zajímavé a poučné čtení ,autor srozumitelně popisuje téma věštění od starověku až po dnešek ,nic nevnucuje a nechává čtenáře utvořit si vlastní názor.