Kniha princezen

Kniha princezen https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/114173/kniha-princezen-114173.jpg 3 10 2

Příběhy z filmů: Známé pohádky - šest nejkrásnějších příběhů-, plné lásky, vždy zakončeny šťastným koncem. Krásné ilustrace.

ladyfromskye
ladyfromskye
15.07.2015 2 z 5

Přestože už dávno nejsem malé dítě, miluji pohádky od Walta Disneyho. Autorka této knížky si ovšem s příběhy opravdu moc dobře neporadila. Řekla bych, že pokud děti neznají příběhy dostatečně důvěrně, mohou se v jednotlivých příbězích poměrně lehce ztratit. Navíc mi vadilo, že Malá mořská víla vlastně nedošla svého skutečného konce a v Krásce a zvířeti se někam vypařila podstatná část příběhu. Ani po stylistické stránce jsem nebyla příliš spokojená. Rozsáhlé popisy nepodstatného se střídaly s doslova profrčenými záchytnými body pohádky.
Zřejmě jsem na knížku neměla zrovna pozitivní názor ani v dětství, protože teď jsem ji náhodně našla v knihovně... přečetla ji... a posílám dál.

nerusa
nerusa
17.07.2014 3 z 5

Moc disneovkám nefandím, ale holkám se ty prvoplánové obrázky líbí, i když vlastně pořádně žádný příběh neviděly, kromě pár dílů seriálu o Ariel. Příběhy jsou v knížce pochopitelně očesané na dřeň, aby se jich do té útlé knížky vešlo co nejvíc, ale naštěstí mají hlavu a patu.


Autorovy knížky

1995  60%Kniha princezen

Kniha Kniha princezen je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce13x
Chci si koupit1x