Kluk v kopačkách

Kluk v kopačkách https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508860/bmid_kluk-v-kopackach-vPW-508860.jpg 5 17 4

Kluk v kopačkách série

1. díl >

Tomáš je školní fotbalová hvězda se spoustou kamarádů. Teď se ale musí kvůli tátově nové práci přestěhovat na druhý konec země. Čeká ho tu nejen nástup do nové školy, ale i noví, ne vždy přátelští spolužáci, z nichž nejhorší je populární a namyšlený Michal. Ten se Tomovi posmívá, že nemá mobil a bydlí u svého podivínského dědečka Divnovouse na Hejkalce – záchranné stanici pro lesní zvířata. Soupeření obou kluků vyvrcholí dobrodružným úprkem před bouřícími živly na škole v přírodě a hlavně velkým fotbalovým turnajem. Naučí se nakonec školní rivalové táhnout za jeden provaz?... celý text

Akvabela
Akvabela
21.11.2023 5 z 5

Opravdu povedená kniha, četla jsem ji dětem s nadšením. Bavilo mě to a děti také.

Aknel26
Aknel26
15.06.2023 5 z 5

Když jsem v Dobrém ránu viděla upoutávku samotné autorky, hned jsem knihu pořídila, protože Kamarádi z naší ulice se nám moc líbili. A nesáhla jsem vedle. Příběh je vtipný i nenáslině poučný a obrázky Lukáše Fibricha nemají chybu. Vlastně jednu ano - mohlo by jich být víc! Knížka je tenoučká, písmo velké a text srozumitelný a vhodný i pro začínající samostatné čtenáře.


broskev28
broskev28
29.03.2023 5 z 5

Na základě zdejšího dokonalého hodnocení jsme koupili do knihovny pro naše malé fotbalisty. Ač rozhodně nepatřím mezi milovníky tohoto sportu, slupla jsem knížku jako malinu - tak rychle, a podobně jako při mlsání malin, i tady jsem si opravdu velmi "pochutnala".
Pro mě neznámá autorka, ale mile překvapila. Pravda, zprvu jsem se trochu durdila, jak snadno a rychle se Tomáš smířil s tak zásadní změnou ve svém životě. Naštěstí mě tohle mírné rozladění s postupující četbou přešlo a já jsem si fotbalový příběh opravdu užila. Našim klukům určitě doporučím!

ladyfromskye
ladyfromskye
24.01.2023 5 z 5

Skvělá knížka hlavně pro kluky, ale nejen pro ně. Jestli mají rádi zábavu, dobrodružství a fotbal, musí si tuhle knížku užít. Příběh je doplněný povedenými černobílými ilustracemi a třešničkou na dortu jsou zdobné iniciály na začátku každé kapitoly. Nejde jinak než doporučit všemi deseti!