Nezkrotná vášeň

Sara Cate

Klub zhýralců série

< 3. díl

Jsem všivák. Playboy. Děvkař. Spím s každým, koho potkám, a nestydím se to přiznat. Když si můj nejlepší kamarád otevře erotický podnik, Klub zhýralců, a požádá mě, abych tam pracoval jako stavbyvedoucí, jak bych mohl odmítnout? Právě teď jsme na služební cestě napříč Spojenými státy a objíždíme další perverzní kluby. Nemohl bych být šťastnější. Život je fajn. Pak mě ale Hunter najednou požádá, abych se vyspal s jeho ženou... zatímco on se na to bude dívat. Pro svého nejlepšího kamaráda udělám cokoli, ale tuhle žádost bych měl razantně odmítnout. Isabel je žena mých snů, ale patří přece jemu. Přesně ten důvod, proč bych měl říct ne, je ale zároveň důvodem, proč říkám ano. Ve skutečnosti totiž netoužím jen po Isabel. Isabel s Hunterem jsou dva nejdůležitější lidé v mém životě, a pokud se vydáme touto cestou, budu s tím někdy schopný přestat? Netuším, jestli můj nejlepší kamarád chápe, co všechno jsem pro něj ochotný udělat – a proč.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2025 , Red
Originální název: Give Me More, 2022

Komentáře knihy Nezkrotná vášeň

VeBruLove
14.01.2026

Čerstvě dočteno a musím říct, že mě tento díl trochu zklamal. Předešlý příběh Gerreta a Mii byl velmi fajn. První díl jsem taky hltala, ale tohle bylo pro mě moc. Nemyslím moc tématem. Bylo tam opravdu moc s*xualnich scén, které nebyly úplně účelové. Zabíraly spustu místa, kde se mohl spíše prohlubovat vztah mezi postavami, jít více do hloubky ( a ne pořád jen do HLOUBKY). Někdy mi přišly postavy trochu ploché a děj tomu také nepomohl, protože na něj nebylo tolik místa. Jako jo, pokud chcete echt erotiku a spicy scény a nevšední téma, s klidem do toho. Já už bohužel musela spoustu stránek přeskakovat a to je znakem toho, že nadšená úplně nejsem.

nina3905
31.12.2025

Nezkrotná vášeň od Sary Cate je intenzívna a odvážna romantika, ktorá pracuje s túžbou, emóciami aj vnútornými konfliktmi postáv. Autorka sa nebojí vážnejších tém a silnej chémie, vďaka čomu má príbeh správny náboj. Hoci niektoré momenty pôsobia predvídateľne, kniha si drží tempo a dokáže zaujať až do konca.

Paja1709
29.12.2025

Mě kniha bavila a musím říct, že to asi zatím byl nejlepší dil.

Holubka
19.12.2025

Opět mě autorka nezklamala. Polyamorní vztahy mě baví a tenhle je jeden z mála u kterého věřím, že by fungoval i v reálu. Hodně mě bavilo, že to nebylo tak sluníčkové jako například u Přesilovky. Tady to opravdu dalo práci vybudovat.

Moniska2410
14.12.2025

Sakra…..tahle kniha byla úžasně skvělá. Autorka dokázala, že MMF může být nejen žhavé, ale i hluboké, citlivé a naprosto pohlcující. Hunter, Isabel a Drake mě dostali hned od začátku, jejich dlouho budované přátelství, nenápadná chemie a roky potlačovaných emocí vytvářejí napětí, které vás strhne a už nepustí.

Co mě ale dostalo úplně, je to, jak autorka pracuje s jejich dynamikou. Vidíme pevné manželství mezi Hunterem a Isabel, jemné a nové propojení Isabel s Drakem, tichou, pomalu narůstající touhu mezi Hunterem a Drakem…..a pak všechno dohromady v jeden soudržný vztah, který působí uvěřitelně, intimně a skutečně. Nic není uspěchané, nic není povrchní, všechno má váhu a citovou pravdu.

Isabel si mě získala svou laskavostí, otevřeností a tím, jak přijímá vše, co k Hunterovi patří, i to, co je pro něj samého nové. Hunter prochází vlastním probuzením, zatímco Drake…..ten si nese v sobě něco, co je cítit mezi řádky, ale nahlas to nikdo neřekne. Je tam něco, co ho tíží, něco, co se neodváží vyslovit a právě to dodává příběhu tajemný podtón, který není předvídatelný.

Tahle kniha je směs úzkosti, něhy, hořkosladkosti, touhy i výbuchů žhavosti, které vás vyřadí z provozu. A až se tihle tři vydají na cestu, kde se hranice stírají, kluby temní, napětí houstne a roky nevyřčeného konečně prasknou…..no, jen řeknu, že autorka moc dobře ví, co dělá.

Chemie mezi nimi byla elektrizující a přechod z platonického vztahu do něčeho nečekaně hlubokého působil tak přirozeně, jako by to tak mělo být od samého začátku.

A ano je to žhavé. Velmi žhavé. Tahle kniha není pro slabé povahy ani pro čtení na veřejnosti. Ale zároveň je plná emocí, sebepoznání a růstu, takže to není jen o těle, ale i o srdci.

dooky
09.12.2025

Super žhavé, a i když už jsem pár knih s větším počtem partnerů přečetla, pořád mě to baví. Doporučuji.

Jita160
09.12.2025

Třetí díl série a musím říct – tady paní autorka fakt pekelně přitvrdila.
S Polyamorními příběhy se teď roztrh pytel, ale mně to vůbec nevadí. Každý má žít život, který mu vyhovuje, a nikdo nemá právo určovat, co je nebo není „normální“.

Tenhle příběh je žhavý, otevřený, syrový a pekelně čtivý.
A tahle trojice? Drake– nenapravitelný děvkař, kterému to celé převrátí svět. Isabel – tichá, ale neuvěřitelně silná žena. A její manžel Hunter – klidný, jistý a otevřený chlap, díky kterému to celé drží pohromadě.

Jejich dynamika, emoce i upřímnost mě úplně pohltily. Zhltla jsem to na jeden nádech.

adela2230
03.12.2025

Těšila jsem se na toto pokračování a ačkoliv autorka svým stylem nezklamala, kniha nakonec pro mě nebyla tak super. Asi mi tam něco chybělo, nevadilo to a kniha se suprově čte, ale proto dávám o hvězdičku méně.

ves.lucie
30.11.2025

To byla megahot kniha!

KatieKuli
28.11.2025

Tahle kniha není v hodnocení o hvězdičkách, ale spíše o papričkách :-). Bylo to neskutečně žhavé a přitom dobře napsané. Nejlepší díl série.

Hunter je s Isabel už deset let. Svého nejlepšího kamaráda Drakea zná ještě déle. A pak se během chvíle všechno změní. Hunter si během sledování vystoupení v klubu uvědomí, že ho přitahuje myšlenka vidět svou ženu s jiným mužem. Ale ne cizím, s někým komu maximálně důvěřuje, s Drakem. Isabel se cítila vždy trochu zvláštně, protože i k Drakeovi cítila přitažlivost a pouto. Vždy spolu trávili čas ve trojici. Všechny pokouší myšlenka na to, jaké by takové uspořádání bylo. A byla by to jen dočasná hra mezi přáteli?

monika0181
28.11.2025

Tak tohle bylo žhavé a přitažlivé.
Super, jsem asi nadšená ze všech dílů nejvíce.
Erotika, co nás táhne za hranu než jsem zvyklí.
Rozhodně pobavilo, užila jsem si to. Přečteno na jeden zátah. Jistě se ke knize vrátím.

M.anon
23.11.2025

Opět super pokračování série. Bylo to žhavé, sexy. Ideální oddechové čtení.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi