Klub ranních vítězů

Robin S. Sharma

Obálka knihy Klub ranních vítězů

Robin S. Sharma, mezinárodně uznávaný expert v oblasti osobnostního rozvoje a autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, ve své nejnovější knize zasvěcuje čtenáře do své praktické životní filozofie, kterou úspěšně praktikuje a rozvíjí po více než dvacet let a která tisícům lidí na celém světě pomáhá naplno využívat svou životní sílu a energii, maximalizovat produktivitu, udržovat a zlepšovat fyzickou kondici, jakož i vnitřní rovnováhu a harmonii. Je založená na revolučním ranním rituálu – rituálu vítězů – a každodenních mentálních cvičeních, jež při pravidelném dodržování zásadním způsobem proměňují fungování lidské mysli. Autor oslovuje nejen podnikatele a manažery, ale obrací se na každého, kdo chce radikálně změnit svůj život, ať už v pracovním nebo osobním životě. Prostřednictvím inspirativního příbehu o setkání dvou cizinců, kteří právě procházejí nesnadnými životními zkouškami, s extravagantním miliardářem, jenž se stane jejich učitelem, se čtenář postupně seznamuje s osvědčenou metodou, jež mu umožní vzít život do svých rukou a stát se členem „Klubu ranních vítězů“.... celý text

Literatura světová Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2020 , Rybka Publishers
Originální název: The 5 AM Club, 2018

Komentáře knihy Klub ranních vítězů

Vendula39
01.09.2024

S knihou jsem se setkala na sociálních sítích, její propagace byla lepší než děj samotný. Přišlo mi že se jednalo o změť dobře známých mouder a pravd, pouze zasazený do určitého příběhu. Text jsem četla v angličtině, o to víc to bylo matoucí. Autor se někdy opakoval, věta typu "own your morning, elevate your life" se zde opakovala, více než bylo potřebné.

Veve11111
12.07.2023

Naozaj netradičným spôsobom napísaná motivačná kniha. Je dosť "ťažká" a pri jej čítaní sa treba sústrediť. Určite nejde o žiadnu oddychovku, ale za mňa to nie je nepodarené dielo, ako tu odznelo v komentároch nižšie.

barbarella4211
07.04.2023

Kniha bohužel není dobře napsaná, příběh je umělý a roztříštěný, podle mého názoru mu ani překlad úplně nepomohl. Základní myšlenka je dobrá a věřím v ni, ale v této "literární" formě dost zapadne.

arthera
10.04.2022

Už po prvních deseti stranách jsem si říkala, že to je snad nejhorší pokus o beletrii, jaký jsem kdy četla. Dá se to přežít jen díky seberozvojovým poučkám (nic nového, jen shrnutí z jiných knih). Nejvíc cringe bylo to, jak se snažil popsat charakter postavy větami typu: “hlasitě si odříhnul”. Bylo to v celé knize asi 10x. Hm, tak díky Robine. Ostatním bych doporučovala věnovat svůj drahocenný čas knize “Zázračné ráno”, která je o tom stejném, ale lépe napsaná a ne tak hloupě ukecaná.

Pawlisman
27.12.2020

Ouch, toto bolí. Vždy jsem u těchto knih s poselstvím dával úmyslně vyššího hodnocení, aby bylo lidem doporučeno, zde u tohoto nového díla Sharmy je to však již literární úpadek. Byl jsem dříve k literárnímu nadání Sharmy slepý, či jsem to kýčovité poselství blahosklonně přehlížel? Zde vše špatné vyplývá na povrch a navíc jsme zásobeni skvělými Sharmovými obrázky a diagramy. Oh jaký to skvělý muž s americkým poselstvím, že peníze jsou ok a lítat tryskáči na své ostrovy. Jeho děsivé vyprávění a děsivé rozhovory a obrazy s motýlky a duhami již musí snad lézt každému krkem. A pak určitě následujte další placené programy a aplikace pana Sharmy. Tímto nepovedeným dílem u mě hodně propadl a nevěřím, že by se měl ještě vyhrabat. Ano, zase přináší jiný pohled a jinou oblast rozvoje, který doplňuje jeho celkovou koncepci a dá se s mnohým souhlasit - hlavně se silou vůle a zvyku, ale okolo je takové marastu. No palec dolu každopádně... zkuste spíše starší Sharmova díla.

Lessana
02.02.2020

Klasická forma, akú autor použil vo svojich predchádzajúcich knihách, keďže mu zrejme u čitateľov fungovala/funguje - neúspešný (s ktorým sa má čitateľ stotožniť) stretne úspešného (ktorého má čitateľ obdivovať), ktorý na to vôbec nevyzerá. Úspešný v celej knihe sype z rukáva citáty, poučky pre tzv. lepší život a všakovaké motivačné príbehy. V tejto knihe je popri (vyššie popísanej) zavedenej autorovej šablóne navyše ešte akási detektívna zápletka...
Bezpochyby platí, že \"keď sme boli deťmi, vedeli sme, ako máme žiť\" a tiež, že ráno vstávať skôr znamená efektívnejšie využiť deň, resp. slnečný svit. A mnohé ďalšie múdrosti takisto. LENŽE používať, presnejšie povedané zneužívať poznanie, aby človek dosiahol tzv. úspech, teda bol \"maximálne produktívny\", je hádam ešte horšie ako nemať nijaké poznanie a za cieľ mať to isté (čo autor) = peniaze a luxus.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi