Klub cizoložníků

Klub cizoložníků https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162630/klub-cizolozniku-9l6-162630.png 4 61 14

Humorný román z prostředí americké advokátní kanceláře. Současný americký bestseller. Hlavní hrdina, který se specializuje na rozvodová řízení, žije spokojený rodinný život a nechápe, proč se jeho klienti dopouštějí nevěry. Do kanceláře ale nastoupí mladá půvabná právnička, která ho svede, a on se tak ocitá v roli svých klientů. Manželka a milenka se však spolu spojí a právníkovi nastávají těžké chvíle.... celý text

Přidat komentář

ViktorieMars
19.02.2020 4 z 5

Poměrně realisticky napsaná kniha o něvěře, tak po třetí čtvrtinu, závěr byl přikrášlený a většinou to tak nechodí. Ale přesto má u mě vysoké hodnocení, protože má schopnost silně působit na city a mysl, přináší mnohá poučení a uvědomění. Za mě skvělé čtení.

martiline
23.07.2019 5 z 5

Četla jsem rychle ... a jedním dechem. Popravdě celých 99% knihy se mi jevilo přesně tak, jak to chodí při nevěře - pocity, výčitky, nerozhodnost, boj. Ale ten konec, to 1% se mi zdá tak nějak vykonstruované - že by to tak mělo být ... ale nebývá.
Nicméně moc hezky napsané, jako vše od této autorky.


hanča34
02.01.2017 4 z 5

Tak když to tady tak čtu, tak asi tuhle knihu vynechám.Díky niknikito a ostatní za recenzi!
Tak jsem ji nakonec přečetla a kupodivu docela se mi líbila. Nevěra je asi pokaždé jiná, i když nemám osobní zkušenost.
Spíš vidím problém, že nebudu mít od autorky už co číst, zbývá mi snad jen jedna kniha.

niknikita
29.08.2016 4 z 5

Přiznávám, že ta čtvrtá hvězdička je tak trochu z protekce, protože Tess Stimsonová je moje oblíbená spisovatelka. Tentokrát mám ovšem svoje ALE, protože takhle nevěra nefunguje a vím o čem mluvím.

Blaník8
31.08.2015 3 z 5

Dávám tři hvězdičky za čtivost první třetiny příběhu:-)..zbytek bohužel sladká červená knihovna:-(:-( ale velké plus za atmosféru a popis emocí hlavních hrdinů před tím, co se mělo stát...ze života a uvěřitelné...:-):-)

kajanovakova
23.03.2015 4 z 5

Nemohu říct, že bych byla nadšeností v sedmém nebi, nicméně uznat kvalitu knihy zkrátka musím! :-) Je napsaná čtivou formou, je plná reálného života.
Někdo mi ji popisoval jako harlequinku, někdo ne. Názor jsem si tedy musela udělat sama a jsem si jistá, že názoru o této knize jakožto harlequince se mohu jen smát! :-)
Myslím si, že nikomu nebude na škodu, když si tohle dílko přečte - ať už mužská nebo ženská populace. Každý si z toho, dle mého názoru, odnese svoje! :-)

P.S. = Reakce na zdejší komentáře.
Ještě k té červené knihovně. Mně to vážně jako slaďárna nepřipadá. Pokud tak soudíte podle závěru, jste tak trošičku černomyšlenkáři. Proč by se k sobě nemohli vrátit? Ne každá žena není schopná odpustit a přestat milovat muže kvůli jedné (i když fatální) chybě. Já si třeba myslím, že jeden takovýhle kopanec je manželství, ve kterém se dva milují, schopné ustát.

cocci_nella
13.02.2015 3 z 5

Oddychove cteni....

Evička
17.12.2014 5 z 5

Knihy Tess Stimsonové se mi moc líbí a i když mám radá spíš deteltivky u knih téhle autorky se vždy odreaguji, líbí se mi její styl psaní a taky témata - jsou to prostě knížky ze života. Super a doporučuji :-)))

SamDarkness
06.04.2013 2 z 5

Něco velmi dobře vystižené, ale myslím že tomu chybělo i něco více. Sama bohužel nedokážu říci co ...

martousek
09.01.2013 4 z 5

Myslím, že každý, kdo píše (překládá obal knihy) by si ji měl nejprve přečíst. Nemám pocit, že manželka a milenka se spojí a právníkovi nastávají těžké chvíle? Jinak nenáročné, dobře čtivé. Jedná se o jednoduchou zápletku, ale vše dobře napsané.

Morgainne
19.09.2012 4 z 5

"Nedokázal jsem tu zatracenou ženskou dostat z hlavy od chvíle, kdy se objevila na chodbě před mou kanceláří. Bylo to víc než reflexivní, povrchní zájem každého muže o jakoukoli atraktivní ženu, která projde před jeho dveřmi. Přesahovalo to všechno, co jsem kdy zažil. Kam jsem se podíval, viděl jsem ji. Měl jsem pocit, že začínám šílet. Neuvízl jsem přece v nešťastném manželství, nehledal jsem poměr. To bylo to poslední, co bych chtěl, dobrý bože, jestli někdo znal tu nesmírnou škodu, jakou může napáchat nevěra, pak jsem to přece byl já. Kristepane, miluju Mal. Bezvýhradně. O tom nebylo pochyb. A Saru ani neznám."

odejana
08.03.2012 3 z 5

G.I.Jane to dost dobře vystihla. Připadá mi, že z knihy trčí, že autorkou je žena - ženské postavy jsou poměrně věrohodné, oproti tomu ty mužské jsou takové výlučně testosteronové. Nejvtipnější jsou popisy a starosti manželky, které - pravda - při výchově 3 dětí a zvládání chodu domácnosti nezbývá moc času na to, aby byla ještě svádivá a uličnická a sexy pro unaveného manžela. Poslední třetinu knihy bych odstřihla, protože v životě je to mnohem složitější. Červená knihovna!

Mycak
29.02.2012 4 z 5

Reálný pohled do ložnice manželů a milenky. Máme zde klasický případ nevěry. Narozdíl od většiny podobných knih ale viděn očima všech třech zůčastněných, což mi nedalo možnost odsoudit nebo "fandit" jen jedné postavě. Všechny totiž mají svou pravdu a důvody. Konec je sice předvídatelný, ale asi to tak v životě opravdu funguje. Jednou větou: Ze života. Bohužel.

G.I.Jane
25.01.2012 5 z 5

Pokud se Vám dostane do rukou tato kniha nečekejte žádná moudra, rady, poučení apod., pokud jste něco podobného prožili tak se v tom nejspíše uvidíte :-), každopádně stojí za přečtení, chvílemi baví, chvílemi děsí, zejména svou opravdovostí, ale nenudí a špatně se odkládá. Není zaplněna žádnými popisnými informacemi, takže Vás neusadí do určitého, konkrétního prostředí, což možná může chybět /autorka neumí, nechce??vytvořit obraz/, na druhou stranu dokázala /dle mého názoru/ trefně vystihnout proměnu hlavních hrdinů - 1 muž a 2 ženy v čase, takže z nezávislé mladé, nevázané milenky, která je nad věcí, se s postupem času stává nedočkavá, nenávistná žena, z úslužné, láskyplné, všeobjímající manželky se vyklube žena schopná čelit všem ústrkům, i přes různé propady a dojít k pevnému uchopení svého života a do toho muž, který vlivem záplavy testosteronu nechápe jak se to všechno stalo a jak mu to překopalo život. Co mi trochu vadilo, byla ta přímočarost děje, člověk předpokládal, že to takto dopadne, karty byly rozdány moc jednoznačně, což v reále až tak nebývá, ale může......má to pak sklon k červené knihovně?!:-), asi by se mi to líbilo více zamotané, a pak zase homosexuál jako důvěrník manželky.......to už je téměř standard. Možná až příliš mnoho ztvrdlých koulí a zasouvání penisů......:-), tomu bych asi také dala větší rozmanitost. Ale v globále dobrý, pobavila jsem se a to bylo asi autorčiným cílem.