Víc než pokušení

Víc než pokušení https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41895/bmid_vic-nez-pokuseni-1xT-41895.jpg 4 92 9

Klub Bastion série

< 6. díl >

Gervase Tregarth, šestý hrabě z Crowhurstu, ve chvíli furiantské nezodpovědnosti prohlásí, že se ožení s první vhodnou ženou, která překročí jeho práh. Uzavřen na zámku svých předků nepředpokládá, že by se mohl do takové situace dostat. Potkává však přitažlivou sousedku, Madelaine Gascoineovou. Léta strávená v tajné službě naučila Gervase, že je třeba si vždy mít zadní vrátka. Neožení se s Madelaine, pokud si v čemkoli nebudou rozumět. A to je třeba prověřit, proto naláká krásnou sousedku také do své náruče.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Beyond Seduction , 2007


více info...

Přidat komentář

Medasek
12.11.2023 5 z 5

Tak tahle kniha se mi hodně líbila. Příběh i postavy byly úžasné. Rozhodně mnohonásobně lepší než v minulém díle. Bylo milé potkat i pár starých známých. Už se nemůžu dočkat na další díl.

miruska1
01.09.2021 4 z 5

Táto část se mi líbila. Řadím ji k tím lepším....


kolacky
07.02.2021 4 z 5

Na odstřel - džentlmen snídá šunku, párky a vajíčka a pije kafe a chudák dáma upíjí čaj a uštipuje toast s marmeládou. Nic proti toastům, ale vajíčka jsou vajíčka a kafe je kafe, dámy!

Ála1968
10.05.2020 4 z 5

Tak konečně se to prolomilo a tento příběh už byl zase moc hezký.Mělo to vše,co má romantický příběh mít.

moudivlacek
26.04.2020 5 z 5

Lady, která ukrývá své pravé já, aby dokázala zvládnout výchovu svých tří bratří rošťáků a aby byla uznávána v mužské společnosti, oproti gentlemanovi, který v ní jako první vidí vášnivou ženu, upřímnou, hodnou a oddanou rodině. To je zároveň i to, po čem on touží. Ale ona odmítá připustit, že by někoho mohla zajímat jako žena a všechny jeho pokusy se míjí účinkem, i když časem se do něj zamiluje.
Teprve nebezpečí a strach pochopí, že on udělá vše, aby ochránil nejen ji a její rodinu, ale aby jí ukázal, že za vším stojí láska k ní.
Moc krásné a celou sérii si plně užívám.

rampapa
27.08.2019 5 z 5

já jsem se opět Zamilovala. Knížka mě tak pohltila že byla přečtena za pár hodin. Knížku velmi doporučuji

LilianaFalcon
28.09.2017 4 z 5

Aj aj... kdyz se do dohazovani vlozi tri mladsi sestricky :-D Zacatek me vazne bavil a bylo fajn, ze do toho bylo zapleteno tolik sourozencu a ze si s nimi mohli hlavni hrdinove navzajem trochu vypomoct.
Jen by hlavni hrdinka nemusela byt tak slepa... Kdyby prozrela o trochu driv, vubec by to pribehu neuskodilo.

mac.martina
09.01.2014 5 z 5

Četla jsem už skoro všechny knížky z této série a doufám že v té poslední nakonec dopadnou toho zrádce.
Mám moc ráda členy Klubu Bastion, vždycky si najdou nějakou vyjímečnou dámu a snaží získat její srdce. Nikdy to není tak jednoduché jak by si na začátku mysleli a tahle knížka je toho příkladem. moc doporučuju :-)

ivule85
03.02.2012 5 z 5

První kniha kterou sem měla tu čest číst a díky které sem si na této autorce vypěstovala závislost a četla už 99% jejích knih :-) a těším se na další...