Gentlemanova čest

Gentlemanova čest https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20690/bmid_gentlemanova-cest-8zo-20690.jpg 4 123 14

Klub Bastion série

< 2. díl >

Sezona je na spadnutí, a tak je druhý člen Klubu Bastion, vysoký a pohledný Anthony Blake, vikomt z Torringtonu, cílem všech dohazovaček. Ale nic, co mu nabízejí, v něm nebudí zájem, avšak přece jedna slečna je výjimkou… Zoufalství přinutilo Alicii, rozhodnou ale nemajetnou, aby chladnokrevně zařídila pro svou mladší sestru výhodný sňatek. Předstírajíc, že je vdovou, je "paní Carringtonová" ideální gardedámou, až na to, že ty obvykle nebývají obviněny z vraždy. Instinkt napovídá Tony Blakeovi, když uvidí Alicii nad mrtvým tělem, že je nevinná. Jeho konexe mu umožňují ovlivňovat vyšetřování a jeho společenské postavení pak poskytnout jí veřejnou podporu. Nicméně, není to jen čest, co jej nutí chránit ji, a použije všechen svůj šarm, aby Alicii získal. Cyklus Klub Bastion... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Gentleman’s honor , 2003


více info...

Přidat komentář

Medasek
22.05.2022 3 z 5

Tak tohle byla asi nejnudnější kniha, kterou jsem od autorky četla. Těch milostných scén tam bylo na můj vkus až příliš, že jsem je začala i přeskakovat.
Zápletka typická pro tuhle autorku. Postavy mi, ale tady připadali dosti ploché a nerozvinuté, když je porovnám s jinými postavami z jiných děl autorky.
Celkově si kniha u mě zaslouží tak 2,5*. Za dobrý konec s hodně odřenýma ušima 3*.

miruska1
28.07.2021 4 z 5

Velmi pěkný příběh, ale...... ak by autorka pár zbytečných detailů vynechala, určitě by to příběhu nijak neublížilo. Spíš by bol příběh čtivejši a večšina z nás by nemusela přeskakovat části textu


kolacky
02.02.2021 4 z 5

Díky Databázi jsem objevila celý Klub Bastion, ale myslím, že dva díly budou do Výzvy stačit :-), a ráda se setkávám i s Cynsterovými a lady Osbaldestoneovou. Lehké, romantické i napínavé čtení.

jinbr
19.01.2021 4 z 5

druhý díl, tak nějak i stejné hodnocení. Příběh je čtivý, ale ty sáhodlouhé popisy jak se cítí.... To je úmorné. Kdyby se zredukovaly, hned by bylo určitě o sto stran méně a příběhu by to pomohlo.

havrmoni
13.07.2020 5 z 5

O trochu lepší než první. Čtu po druhé s odstupem několika let. Hvězdy neubírám, i když už nejsem tolik nadšená. Tak nějak mi vadilo to vykání až do konce. I mezi členy klubu - přáteli.

Ála1968
03.05.2020 5 z 5

Druhý díl byl rozhodně lepší než ten první.I když bylo jasné,kdo je padouch,bylo to více propracované a mělo to rozhodně větší dynamiku a náboj až do konce.Doufám,že takto budou pokračovat i nadcházející díly.

rampapa
27.01.2020 5 z 5

Nádherný příběh.Miluju hrdiny z klubu Bastion a nemůžu si vynachválit autorku.Miliji tenhle příběh. Už se těším až si přečtu další díl.Knížku velmi doporučuji.

narisa
21.12.2019 5 z 5

Moc pěkný příběh :). Tony byl úžasný. Jen to, kdo je A.C. bylo přece hned jasné, autorka dělá ze svých hrdinů hlupáky :(. To jediné mi na příběhu vadilo. Jinak to byla paráda.

moudivlacek
27.12.2018 5 z 5

Jako oddechová četba mi tato kniha splnila vše, co jsem od ní očekávala - to jest kladné hlavní hrdiny, milující rodinu kolem nich, zákeřného nepřítele, který se neštítí nikoho a ničeho, přátelé, kteří kdykoliv nabídnou pomocnou ruku.
Romantika s dobrodružstvím - skloubení se povedlo.
Těším se na další díl.

lenka9778
04.07.2018 3 z 5

Začátek slušný, konec nejlepší ale nehorázně mi vadilo, jak od určité stránky, v každé kapitole byl sex. V jednu chvíli mě napadlo, a už se o tom nkědo z vás zmiňoval, že autorkla potřebovala splnit počet stránek a slov. Jinak si to nedovedu předstvit. Kolikrát jsem ty scény už přeskakovala jinak bych u toho usla a nikdy nedočetla.

Lembac
23.05.2018 3 z 5

Knížka je opravdu hodně rozvláčná. Autorka velmi květnatě popisuje nejen každé hnutí mysli a každý čin hlavních hrdinů, ale dopodrobna líčí třeba i rozestavění nábytku v místnosti. Co by se dalo vyjádřit jednou větou, na to použije celý odstavec. Jako by byla placena od slova. Milostný příběh sám o sobě je celkem standardní - on jí pomáhá vyvléknout se z kriminálního obvinění tak dlouho, až se do ní zamiluje. Právě to drobné šmrncnutí detektivkou mě přimělo, abych knížku - s mírným přeskakováním - dočetla. Dávám tři hvězdy.

LilianaFalcon
18.08.2017 4 z 5

S přeskakováním je to velmi hezké čtení. Bez přeskakování to musí být strašně zdlouhavé ;-)

marijko
14.10.2012 5 z 5

Čisté psaní, lehce erotické, romanticky založené, s krimi zápletkou.. Jednou se začtete a musíte přečíst celou sérii.

Oter
23.10.2011 5 z 5

Občas sice trochu zdlouhavé dílko, ale krásné ;)