Princezna a hvězda

Princezna a hvězda https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180825/bmid_princezna-a-hvezda-rDf-180825.png 5 26 5

Klobouky z Agarveny série

< 4. díl

V posledním díle tetralogie Klobouky z Agarveny se zakončují nejen všechny příběhy pozemských a agarvenských postav z minulých dílů, ale naleznete zde odpověď i na otázku, proč jsou tyto dva světy propojeny, a proč jsou kouzelné klobouky právě v rodině Hradeckých. Dva agarveňané, čaroděj Sylbaran a mladá zraněná a potlučená neznámá dívka, přicestují za Adamem a Evkou na Zemi. Sylbyran dívku představí jako jedinou následnicí agarvenského trůnu Deili, jíž nepřátelé úpěnlivě usilují o život, a prosí je, zda by ji sebe mohli nějaký čas ponechat. Čas, který s nimi Deili tráví, pomáhá Adamovi a Evce pochopit, že záchrana Agarveny možná záleží opravdu na nich dvou. Vydávají se zpět do minulosti, do okamžiku, kdy mladý čaroděj Teodorik přináší jejich předkům kouzelné klobouky. Při tomto sekání se konečně dozvídají, proč právě oni jsou povoláni, aby agarveňanům pomohli. Nakonec se oba podvolují a vrací se dobrovolně s Deili zpátky do Agarveny. Jejich zásluhou se nakonec znepřátelené strany rozhodnou uzavřít příměří. Všechna vojska jásají a na bojišti se koná velká slavnost. Adam s Evkou se postupně loučí se všemi přáteli, sedají na hřbet mladé dračice a vracejí se zpátky domů. Agarvenu již zanechávají jejím vlastním osudům.... celý text

Šimon.2858
Šimon.2858
05.03.2024 5 z 5

Už jsem jí četl podruhé a Klobouky z Agarveny jsou moje nejoblíbenější série knih. Tento čtvrtý je z celé série nejlepší.

Wasdy
Wasdy
02.09.2020 5 z 5

To byl nejlepší díl celý série. Kniha se mi hodně líbila.. Určitě si jí přečtu ještě jednou. Je to jedna z mích nejoblíbenějších sérií. MOOOC DOPORUČUJI!!!!!!! : D


Elka252
Elka252
14.03.2020 5 z 5

Byla to jedna mích oblíbených sérii. Z láskou na ni vzpomínám.

misa8757
misa8757
24.01.2017 5 z 5

Poslední díl je můj nejoblíbenější a na konci jsem dokonce i brečela, protože další díl na přečtení bohužel není, což je pro mě škoda. Byla to pro mě jedna z nejlepších sérií, co jsem doposud četla.

angelbooks
angelbooks
11.01.2014 5 z 5

Opět musím celou knížku, ilustraci i děj, pochválit...
Není tam nic co bych tomu mohla vytknout. A chci zároveň poděkovat spisovatelce že tam udělala, mezi Adamem a Deili, takovoudle krásnou zápletku. Jo a taky se mi líbilo když nakonec Kiki našel původ jeho rodu taky krásně vymyšlené.
Jediný u kterýho jsem byla z jedné strany smutná a z druhé jsem to chápala, byl konec.
Byla jsem moc smutná jak se Adam s Evkou rozhodli ale zase jsem jejich rozhodnutí chápala.
Děj je hezky čtivý, všem ho roporučuji. Nejlepší je začátek když se tam Deili s Adamem trochu hašteří ale přesto... Vůbec nebudete čekat na to co se mezi nimi nakonec stane :D.
Ještě jednou píšu že je to moc, moc,moc krásná knížka :)))))) a všem vřele doporučuji :). Nudit se u ní rozhodně nebudete.

Kniha Princezna a hvězda je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených7x
Knihotéce9x
Chystám se číst7x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x