Klíč k bohatství

Klíč k bohatství https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90398/klic-k-bohatstvi-90398.jpg 4 9 2

Tajemství, které vám pomůže vydělat velké peníze. Kniha Klíč k bohatství byla přizpůsobena a aktualizována pro 21. století. Napoleon Hill v tomto fascinujícím díle nejenže vysvětluje praktickou filozofii úspěchu, ale rovněž v ní popisuje klíč, který přemění vaše minulé neúspěchy v neocenitelná aktiva a který vás povede k dosažení Dvanácti velkých bohatství. Tato kniha, která vychází ze zkušeností stovek nejmocnějších a nejbohatších lidí na světě, vám ukáže, jak uspět v kterékoli profesi.... celý text

Žánr:
Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Práh
více info...

Přidat komentář

MasterKimi
31.05.2023 3 z 5

Bohužel nemůžu dát víc než tři hvězdy, nejradši bych ale dal jen dvě. Některý myšlenky byly rozhodně nad rámec dalších Hillových knih, donutily mě k zamyšlení a zcela jistě ovlivnily to, jak nad věcmi teď přemýšlím. Ale takových stránek bylo jen pár. Zbytek jen dohromady splácaná filozofie úspěchu okořeněná o dávku ezoteriky. Dlouhý, dlouhý, dlouhý. Škoda, být kniha o 50% kratší, žádná podstatná informace nemusela být vynechána a čtenář by u ní nemusel tak trpět. Poměr nabytých informací ku strávenému času byl fakt tristní. Čteno v originále, možná je překlad stravitejnější, nemůžu soudit.

ladyba
19.08.2015 4 z 5

Sáhnete-li po této knize, jen si zopakujete to, co zaznívá v ostatních Hillových knihách. Opakování je matka moudrosti, ale taky mi to nedá napsat, že z Hillovy filosofie úspěchu se stal pekný byznys.