Kletba osudu

Kletba osudu https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276069/mid_kletba-osudu-b1v-276069.png 2 9 5

Kletba osudu série

Také jste jako malé děti milovaly pohádky? A co ta O Šípkové Růžence? Co kdybychom vám řekli, že se něco podobného stalo ve skutečném světě, věřili byste nám? Že ne? No, tak to si přečtěte tento příběh… V den, kdy má Fran oslavit své osmnácté narozeniny, se píchne do prstu. Nikoliv však omylem, nýbrž úmyslně. V tom okamžiku se u ní projeví kletba, kterou na ni uvrhla nevlastní sestra její matky. Její tělo však neusne a stane se něco, co by asi nikdo nečekal… Velmi zajímavý a neobvyklý příběh, který je žánrově řazen do Fantasy, dokáže vtáhnout každého z vás.... celý text

Přidat komentář

mmmisulka.r
20.06.2016 3 z 5

Trochu lépe propracovat a byla by z toho dobrá pohádka pro odrostlejší děti. Každopádně snahu cením!
Recenze již brzy - Knižní deníček

Alex.Barunka
19.06.2016 1 z 5

Spíše než o knihu se jedná o kratičkou povídku, která mohla být rozhodně více rozpracovaná. Autorka v ní přejímá motivy Šípkové růženky a do toho přidává prvky fantasy, mnohdy ne správně volené. Vlastně ani nevím, komu prvotně byla povídka určená.
Vadili mi nesrovnalosti vyvolané rychlostí plynutí děje, banality, kterých se autorka dopouštěla.
Ač se jedná o prvotinu, určitě to bude příště lepší a Terka se ze svých chyb poučí, myslím, že někde to v sobě má, jen musí přijít s originální myšlenkou, kterou pořádně rozpracuje.


Viky007
16.03.2016 3 z 5

Tak trochu kříženec mezi Šípkovou Růženkou, Petrem Panem a Alenkou v říši Divů :-). Musím říct, že povídka se mi vážně dobře četla. Hlavní hrdinka byla sympatická, záporačka správně záporná a navíc tam byl jednorožec! Prostě to správné pohádkové prostředí! :-)
Bohužel však byla povídka příliš krátká (doufám, že příště autorka napíše povídku alespoň na sto stran), občas trochu nelogická v ději a dojem kazily i drobné chybky.

DariDerek
12.03.2016 3 z 5

Já to teda ohodnotím lépe než předchozí uživatelka. Mělo to hlavu i patu a i když některé slovní obraty byly trochu nešikové nebo se to bilo mezi sebou, tak nám je jasné po přečtení, co se stát mělo a co nemělo. Pokud budete chtít, recenze v záložkách.

mumin63
01.02.2016 odpad!

Proboha, to nemělo hlavu ani patu, ačkoli to bylo dost krátké, doslova jsem se v tom ztratila.

Autorovy knížky

Tereza Mikulová
česká, 1995
2015  42%Kletba osudu

Kniha Kletba osudu je v

Přečtených13x
Čtenářské výzvě6x
Knihotéce3x
Chystám se číst18x
Chci si koupit4x