Nespoutané myšlenky

Nespoutané myšlenky https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43376/bmid_nespoutane-myslenky-YlW-43376.jpg 4 152 16

Kincaid Highland série

< 2. díl

Pamela Darbyová potřebuje sehnat muže. Měl by to být drsný statný horal, pyšnící se spíše urostlým tělem než bystrou myslí. Nechce ho však pro sebe, nýbrž pro vévodu z Warricku, který se zoufale snaží nalézt svého dávno ztraceného syna. A protože Pamela a její sestra se nacházejí ve velmi zoufalé finanční situaci, spatřují ve vévodově nabídce jedinečnou šanci, jak se konečně vymanit z nouze a začít vést lepší život. Obě sestry se vydají do Skotska, ale hned za hranicemi přepadne jejich kočár lupič a psanec Connor Kincaid. Dívky jsou zprvu zděšeny jeho neomaleností a domnělou krutostí, ale Pamela brzy začne odhalovat, že pod drsnou slupkou se skrývá i cit a něha. Mohl by pro ni Connor sehrát roli ztraceného vévodova syna? A mohl by v jejím životě sehrát i roli mnohem významnější?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

Some like it wild , 2009


více info...

illca2
illca2
15.02.2021 4 z 5

Opět příběh, který nezklamal. Příjemné čtení na chladné večery.

vcielka
vcielka
08.02.2021 4 z 5

(SPOILER) O nieco lepsie ako prva knizka serie. Citalo sa to dobre. Par veci bolo zbytocne melodramatickych, hlavne co sa tyka sestry vevody. Mozno ma to ani tak nebralo preto, ze som od asi od 25-30 strany vedela celu zapletku, rozuzlenie, prekvapenie - vlastne vsetko to zaujimave na tej knihe - uhadnut. Uz mam toho asi fakt vela precitaneho. A inak sa mi viac hodil preklad z prvej knihy Kitty ako Kotatko. Kotatko sice znie v podani starsieho starostliveho brata velmi milo a ak by som necitala prvu knihu, tak sa nad tym ani nepozastavim, ale v prvej knihe ju nazvala sesternica Alice ako Kitty a ona jej vynadala. Rovnako tak nedovolila svojmu muzovi ju tak oslovovat, lebo ju tak moze oslovovat len brat. Kotatko by asi Alice nenapadlo ju menovat. Vlastne ziadnu zenu a uz vobec nie taku, co ju neznasa. Dalsia vec, co sa mi nepacila je, ze Catrionu tu opisovali hned dvakrat ako rusovlasku a nijak inak a v prvej knihe, v pribehu o nej, bola cely cas popisovana s uhlovo ciernymi vlasmi. Tak ja len tolko.


cukrovka
cukrovka
20.11.2020 4 z 5

Příjemné oddychové čtení. Klasická červená knihovna kde je správně nakombinováno dobrodružství a romantika s erotikou.

Ivusak7
Ivusak7
19.09.2020 5 z 5

Hezké, příjemné čtení. Příběh Conora a Pamely, se mi líbil byl slabší oproti předchozímu dílů přesto se mi líbil. Knihu doporučuji velmi příjemné čtení. Konec mě velice mile potěšil.

luci2
luci2
07.06.2020 4 z 5

Příběh Pamely a Connora byl z velké části tím co jsem očekávala a popravdě jsem chvíli očekávala víc, ale ke konci me očekávání bylo mile překvapeno, a proto jsem hvězdičku přidala. Knížka nebude patřit mezi moje top, ale možná se k ni někdy v budoucnu vrátím. Uvidime...

janqa410
janqa410
02.02.2018 5 z 5

Odvážná Pamela, křehká Sofie, která bez zaváhání použije na obranu i deštníček a Connor, kterého ta rána musela i pobavit. Docela poutavý začátek příběhu, který naštěstí vydržel celou knihu. Postupně se rozvíjející vztah překrásného Connora a dle popisu, docela tuctové Pamely, je psán příjemně, čtivě a přesto, že sebou byli naprosto okouzleni už od začátku, jde hezky krok po kroku, pak skok po skoku. Dalo by se říct, že při scénách v pavilonu, to bylo i doslovné a v tu chvíli, při 3/4 přečteného příběhu, jsem si oddychla, že k tomu konečně došlo a s nadšeným "hurá!!!", jsem přímo hltala každé slovo. Co si budeme povídat, dostat se do takové situace a být zamilovanou Pamelou, věřím, že i ty z nás, které se obávají tmy, by v tu chvíli asi s nadšeným výskotem a šaty již kolem krku, do pavilonu přímo vlétly. Trošku mi chybí třetí díl série, a to věnovaný Sofie a Crispinovi, protože jejich začínající vztah byl podán velmi vtipně, ale nevadí, třeba se někdy dočkám.

DUNIKO
DUNIKO
13.03.2017 5 z 5

Kdyby to šlo dám hvězdiček 10.Bylo to krásné citlivé a nádherné.

ptavichripkaa
ptavichripkaa
24.09.2016 5 z 5

Pro mě první kniha od této autorky a moc se mi líbila. Connor i Pamela mě bavili a kniha se dobře četla.

moudivlacek
moudivlacek
04.05.2016 4 z 5

Málokdy se mi stane, že další díl je lepší než ten první, ale v tomto případě tomu tak rozhodně je. Je tu více vtipných slovních výbojů, skvělé vystižení emocí hrdinů a hlavně tedy Connora. Také dvojsmyslnost určitých vyřčených narážek je skvělá. A jsem ráda, že Connora nezkazila vidina majetku, bohatství a titulu, stále stál o lásku svého srdce, ta by zas dala svůj život za jeho a jeho štěstí.
Velmi podařená kniha a určitě jsem ji nečetla naposledy.

havrmoni
havrmoni
03.06.2015 4 z 5

Bylo to lepší než první díl. Bohužel musím přiznat,že jsem se při čtení tu a tam nudila. Stránky, které jsem zuřivě četla,bavila se příběhem a hltala každé slovo se najednou změnili v nežáživné pasáže a naopak. Celkově to,ale nebylo špatné a 4* si zaslouží.

1v8na
1v8na
23.12.2014 4 z 5

bylo to velmi zajímavé, napínavé a romantické. Connor byl fakticky božský.... velmi se mi to líbilo.

marci132
marci132
15.09.2014

Krásný příběh, zápletka, lež která se ukáže pravdivá :))) Jenom mě zamrzelo,že neni napsán příběh o Crispinovi a Sofie, protože ti mě v tom příběhu zsujali a pobavili :D

Paithe
Paithe
25.12.2013 5 z 5

Krásný příběh s humornou zápletkou. :D Kdo by čekal, že se ze lži stane pravda? :D No, možná jsem to trochu tušila, ale přesto mě vyuzlení překvapilo. :D)))

miruska1
miruska1
03.07.2013 5 z 5

Toto je pokračovanie ku knihe hrišne myšlenky a mne sa to hrozne moc pačilo,ako všetky knihy od tejto autorky. Možem len doporučiť.

liletka_a
liletka_a
04.05.2013 3 z 5

O chlup lepší než Hřísné myšlenky, ale od Medeiros mám jiné oblíbence. :) Přesto na nenáročné odpoledne je dostačující. :)

Terinka1982
Terinka1982
24.05.2012 5 z 5

Krásný příběh, plný zvratů osudu a erotiky....čte se jedním dechem...:-)