Náruč bezpečí

Náruč bezpečí https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35769/bmid_naruc-bezpeci-3di-35769.jpg 4 99 9

Kendrick/Coulter série

1. díl >

Pohadkově bohatý rančer Rafe ztratí po autonehodě milovanou ženu a děti. Deptán pocitem viny začne utápět svůj žal v alkoholu a vydá se na cestu po Státech. Až teprve Meggie, mladá žena bez domova mu vrátí smysl pro život.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Baby Love , 1999


více info...

Přidat komentář

Kudík
27.03.2021 3 z 5

(SPOILER) Kniha má celkem dobrý začátek, a to když se Maggie seznámí s Rafem Kendrickem v nákladním vagónu. Kdo by řekl, že tenhle bezdomovec utápějící se v lihu je boháč? Dost se mi líbil i akční konec, ale to mezi začátkem a koncem byl "pouze" průměr. Dost věcí se dalo uhádnout, např. jak Maggie k Jaimiemu přišla..., anebo jak se dostane ze svých problémů. Škoda, že autorka některé věci zbytečně natahovala a jiné trošku nedomyslela. Jako děvče, které od 14let dělá servírku, ale současně je perfektní účetní a umí to bezvadně s novým SW. Mohlo to být prostě více uvěřitelné. Co mě však dost pobavilo, bylo zjištění jaká je Ann Kendricková machr na malování a tapetování. :)
V originále má série Kendrick/Coulter/Harrigan 11 dílů, některé nemusejí být dle anotací vůbec špatné, ale možná to trochu, protože přeložené jsou pouze 3, "zazdil" tento. Další dva jsou o dost lepší.

Evaho73
09.06.2020 1 z 5

Príbeh je napísaný štýlom mexickej telenovely, kde sa jednotlivé dejové línie posúvajú až priveľmi pomalym tempom.
Za necelý mesiac sa toho udeje toľko, že vzhľadom na prežité traumy obidvoch hlavných postáv, celý príbeh svojim podaním nevyznieva vôbec reálne. Charakteristika hlavných postáv mi nesadla, ako aj mnoho protichodných reakcií v ich chovaní.
Rada sa odreagujem pri čítaní podobných žánrov, ale táto kniha má neskutočne nudila, pri čítaní som musela preskakovať strany, kde čuduj sa svete, som o nič neprišla.
Určite by som knihu druhý krát nečítala a hodnotím ju ako veľký prešľap pri mojom výbere.


FairyD.
15.04.2020 5 z 5

Krásny príbeh ku ktorému sa stale rada vraciam. Človek sa pri nej zasmeje,vyroní nie jednu slzu a dočká sa šťastného konca. Okrem love story sa tu a tam objavia prvky napätia a hlavne dobrodružstva.

MonaLisa42
27.08.2019 2 z 5

O této knize můžu říci, že byla zajímavá a romantická, bohužel to nestačilo.
Postavu Rafa jsem měla docela ráda, byl to skutečný kovboj, který je ale příliš bohatý a sobecký. Meggie mi bylo líto, ale oblíbit jsem si ji prostě nedokázala. To jak ji oba bratři chválili za účetní práci bylo přehnané, do nynějška nechápu, kde se to naučila? Občas jsem měla problém ve čtení dále pokračovat, ale přinutila jsem se a chvílemi jsem se i pořádně začetla. Druhá polovina knihy byla trošičku lepší. Rafe si na konci zahrál na hrdinu, což už bylo trochu moc. Do děje mohly být více zapojeni koně, práce na ranči a poznávání dalších postav.
Ke knize se už asi nikdy nevrátím, ale další díl série bych si chtěla přečíst. Děkuji!!!

biki
04.01.2016 3 z 5

Asi před měsícem jsem si knihu půjčila v knihovně na dlouhé zimní večery. Moc pěkná pohádka se šťastným koncem, kterou jsem zvládla za večer, spokojeně jsem na konci zamáčkla slzu a šla spát.

zoja
06.11.2013 3 z 5

Tak ze začátku se mi kniha docela líbila. Bohužel asi někde uprostřed už jsem měla chuť ji odložit. Meggie je týraná žena na útěku s novorozencem. Pořád se jenom klepe strachy, nikomu nevěří. Rafe se do ní naopak okamžitě zamiluje a neustále dokola ji opěvuje, jaká je bezvadná, statečná, krásná, jak ji miluje, že ji nikdy neublíží, že se ho nemusí bát. A ona zase pořád dokola, že teď Rafa naštvala, teď ji vyhodí, co bude dělat... Nevím, myslím, že příběh by to mohl být pěkný, kdyby se pocity hlavních hrdinů vyvíjeli nějakým směrem, což se asi vyvíjí, ale na můj vkus děsně pomalu a ve většině knihy se pořád omílá to samé. Meggie mi bohužel navíc nebyla moc sympatická :-(. Do dalších dílů se ale určitě pustím, snad mě nezklamou.

modranka
05.09.2013 4 z 5

Naozaj je to pre romantičky... nemyslím si, že alkoholik sa len tak ako šibnutím čarovného prútiku zbaví svojej závislosti.

jluky
01.05.2013 5 z 5

Áno, je to taká rozprávka.....ale ako krásne sa číta!!!

Evaevelína
12.02.2012 5 z 5

krásný, tu jsem hned ze začátku probrečela,prostě mě to vtáhlo do děje.

Autorovy další knížky

Catherine Anderson
americká, 1947
2007  85%Vysněný valčík
2007  86%Píseň lásky
2005  83%Modré nebe
2001  80%Náruč bezpečí
2007  79%Mstitel

Kniha Náruč bezpečí je v

Přečtených140x
Doporučených5x
Knihotéce118x
Chystám se číst20x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x