Když si bohové hrají na Boha

Když si bohové hrají na Boha https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91394/bmid_kdyz-si-bohove-hraji-na-boha-kI2-91394.jpeg 4 13 7

Naše evoluce má vesmírné kořeny: akt Stvoření byl naprogramován. Gigantický experiment Země začal už před miliony let a jeho výsledkem je lidstvo samo. Historií naší planety se jako červená nit táhne řada záhadných zásahů vyspělých mimozemských civilizací. Autor pátral na celém světě po stopách bytostí, jejichž skutky ovlivňují veškerý náš život. Jsou to „bohové“, kteří si odnepaměti hrají na Boha – a jejich hra pokračuje i dnes! Pro nás všechny je tudíž neodmyslitelnou nutností naprosto nový pohled na svět, ve kterém se zrcadlí šokující záblesky fantastické reality. Příliš dlouho nám byly předestírány nepravdivé údaje...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Záhady

Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Wenn Götter Gott spielen


více info...

Přidat komentář

Terva
05.11.2022 5 z 5

„Opravdu se nemůžeme pokládat
za „korunu veškerého tvorstva“
a rovněž jsme nikdy nebyli
jedinými čekateli na vzdělání
a inteligenci pod naším Sluncem.“

Při čtené této působivé knihy jsem narazil na jeden základní fakt. Pan Hartwig Hausdorf se dost často obrací na fakta, která dal do oběhu švýcarský astroarcheolog Erich von Däniken. Což není na dané věci nic špatného, ale i tak jsem očekával, zda se pan Hausdorf pustí do něčeho svého, osobitého. A přeci jsem se dočkal. Nic proti panu Dänikenovi, ale jeho práce mám načtené a hledal jsem něco trochu jiného, něco, co nekopíruje jiné badalete.

Citát: Technický potenciál není nasazován k blahu lidstva, nýbrž za účelem stále dokonalejšího masového vyvražďování.

Ale i v této velmi povedené publikaci jsem našel spoustu nových a mě málo známých skutečností. Jednou z nich jsou informace o hoře Molpir. Pokud nevíte, nevadí, prozradím. Jedná se o archeologické naleziště u hory Molpír, kousek od vesnice Smolenice na Slovensku. Že se v této knize bude probírat i tohle, to bylo pro mě překvapení a obrovské plus pro pana cestovatele/spisovatele Hartwiga Hausdorfa. To, co se tam děje nebudu popisovat a nechám to na samotných čtenářích. Těm, které to zajímá doporučím tuto knihu ve které najdete i odkazy na jiné zdroje o hoře Molpír.

Malá ochutnávka:
Vraťme se však k našemu anglickému vynálezci Searlovi. Jako do jisté míry „vedlejší produkt“ létajícího disku, zvanému také SEG (Searl Effect Generator) vyvinul také ruční generátor na výrobu elektrického proudu pro soukromou domácí potřebu. Jako použití zaručuje nezávislost na komerčních dodávkách elektrické energie. To ovšem bylo podle všeho velkým trnem v oku některým temným mocnostem. ...A tak „Impérium vrátilo úder“.

Další věcí je život a skutky Johna Roye Roberta Searla. Nebudu moc prozrazovat, ale tento člověk „kdysi dávno“ mimo jiné, dokázal vytvořit magnetický přístroj/zdroj pro získávání elektřiny na bydlení bez nutnosti odběru od elektrárny. Zajímavostí je, že když na to tenkrát elektrárna přišla, chtěla po něm doplatek za X let, co od nich elektřinu nebral!!!!!!! A to samé je třeba dnes s těmi, co mají vlastní vodní studnu. Musejí platit poplatky za vodu, kterou jim dodává příroda sama. To je prostě demokracie a svoboda.

Citát: To, co nesmí existovat, prostě a jednoduše neexistuje.

Jako celek je tato kniha velmi poučná se spoustou doplňujících informací k různým událostem. Je tu i spousta odkazů na jiné zdroje. Na konci knihy je i malý rozhovor z již zmíněným Erichem von Dänikenem. A ve střední části této knihy najdete i fotografickou dokumentaci. Není sice moc obsáhlá, ale i to málo postačí a uspokojí. A zvláštností a zajímavostí je fakt, že jsem z této knihy vybral docela dost citátů a skoro všechny jsou od pana spisovatele a nejsou přebrané od jiných. S touto knihou jsem velmi spokojen a určitě se pustím do jiných knih od tohoto spisovatele.

Citát: Lidská fantazie zdaleka nestačí na to, aby si představila doslova neomezené možnosti hypercivilizací.

Hakate
04.09.2022 3 z 5

První část knihy se mi líbila více, pohled historických nálezu, druhá část již spíše nezajímavá.


DuncanIdaho
16.08.2022 3 z 5

Začátek knihy byl lepší, autor zde popisoval jeho pohled na různé historické nálezy. Konec byl horší, protože tam už jen filizofoval a mentoroval. Kdo jste ale zastánci toho, že Zemi navštívili mimozemšťani, tak si ji přečtěte.

čef
21.10.2021 4 z 5

Známý Ufolog se opět snažil, aby nás přesvědčil, že jsme výsledkem experimentů ET. Bylo, nebylo – příkladů zde uvádí spousty, i ze Slovenska jeden. Mnoho se však samozřejmě dá vysvětlit jednodušeji, než autor vymyslel. Třeba i na těch spekulacích i něco je. Určitě nezaškodí zapřemýšlet, stejně nic nevymyslíme, ale co kdyby. Bude, nebude?

messner
03.06.2017 4 z 5

Môj prvý Hausdorf. Druhá polovica knihy lepšia! Prekvapenie! Spomenuté Slovensko - záhada Molpiru pri Smoleniciach.

tenax
26.03.2017 4 z 5

Opakování některých, už několik desítek let probíraných záhad, ale také mnoho nových problematických objevů a zjištění. Znepokojivé, nutící k zamyšlení, jen se nabízí otázka: Proč by nějaká mimozemská civilizace experimentovala naznačenými způsoby miliardu let právě na Zemi? Což ovšem nic nemění na faktu, že je mnoho archeologických nálezů, které neumíme vysvětlit a jejich řešení ignorováním nebo výroky typu „kultovní předmět“ nejsou řešením, ale přiznáním nedostatečnosti současné vědy. Už proto jsou knihy tohoto typu užitečné – povzbuzují fantazii, provokují k zamyšlení a nutí k hledání správnějších odpovědí na naznačené otázky.

Nibiru
03.04.2012 5 z 5

Nástupce a současník E.von Dänikena. Kniha je nabitá novými objevy, záhadami, které jsou rozesety na celém světě a jenom čekají na hodnověrné vysvětlení, protože ne vše zapadá do zkostnatělého vědeckého klišé.
Výborně se čte.