Když se introvertka vdá

Když se introvertka vdá https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449336/bmid_kdyz-se-introvertka-vda-yvD-449336.png 4 282 70

Naše známá introvertka se vdala. Jak se jí daří zvládat soužití s blízkým člověkem? Co když je ten blízký až moc blízko? Pokračování komiksových memoárů Debbie Tung odhaluje, jak se introverti dokážou popasovat s tím, že do jejich bubliny vstoupí někdo druhý, ačkoli si ho sami vybrali a mají ho moc rádi. Deborah „Debbie“ Tung je ilustrátorkou a tvůrkyní komiksů. Její komiksy vycházejí z každodenního života a z její lásky k čaji a knihám.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro ženy
Vydáno: , Portál
Originální název:

Happily Ever After & Everything In Between , 2020


více info...

Přidat komentář

pip11
19.02.2024 3 z 5

Komiks o každodenním životě mladého manželského páru. Humor jsem neobjevila a přišlo mi to celkem nudné.

Anna27
13.01.2024 5 z 5

Komiksy této autorky miluju. Ve všem se vidím. :D


lencin
14.11.2023 4 z 5

Vtipné, milé a výstižné!

horakova.s
02.09.2023 5 z 5

Tohle je napsáno o mně a o mém muži! :-D
Tolikrát jsme se v tom poznali, zasmáli tomu, jak výstižné skeče se v knize objevují. Knížka má čestné místo v naší knihovně.

knidopel
17.08.2023 4 z 5

Milé a vtipné oddechové čtení. V mnoha situacích jsem viděla sebe s přítelem. Ilustrace jsou roztomilé. Určitě se pustím i do dalších knih této autorky.

ydnac
12.08.2023 4 z 5

MANŽELSTVÍ A SPOLEČNÉ BYDLENÍ :-).

I toto spolu Debbie a její manžel museli sladit.
Našla jsem plno úsměvných situací, ve kterých se zajisté najde nejen introvert :-).
Hlavní je tolerance, pak jde všechno samo :-).
Těším se na introvertku na terapii :-).

Semtamťuk
27.06.2023 3 z 5

Ubývá humoru! Oproti ostatním dílům slabý kus.

Ronnie68
26.06.2023 4 z 5

Kniha byla taková opravdu příjemná jednohubka, která zahřeje u srdce

Aghatte
19.06.2023 5 z 5

Milá knížka,
jen mi nepřipadá moc ze života introvertky, na to je příliš otevřená, free a happy,
spíše takové klasické párování - rozdíly mezi mužem a ženou, různé situace v manželství, partnerství.

Správná introvertka nemá skoro žádné kamarády, nechodí k ní návštěvy, a ona sama jde na návštěvu asi jako k zubaři - zatnou zuby a přežít to.
Introvertka nešetří a nejezdí na dovolenou ( příliš mnoho neznámých a proměnných: cizí prostředí, cizí lidé, cizí jídlo, cizí koupelny..., musí se přizpůsobovat lidem, které nezná a nechce znát, musí se bavit s lidmi, které by nejraději vzala po palici pěkně tlustou knihou ), po absolvování dovolené by potřebovala týden na zotavenou sama pod dekou - viz obálka knihy "Introvertka v hlučném světě ".
Introvertka nikdy a nikde neprdí, i kdyby měla prasknout a umřít. Ani před manželem, ani po 10 letech. Obdivuje v duchu tvory, kteří to dělají, a dokážou o tomto fenoménu mluvit NAHLAS, ale ona sama - NIKDY. atd... Takže do introvertky to má ještě daleko.

Kdybych psala- nepíšu, kdybych kreslila - nekreslím, kdybych znala někoho, koho by to zajímalo - neznám, kdybych měla ambice - nemám,
ukázala bych mu ( vám), co to je, být INTROVERT... :-)

Vážně hezká knížka, dostala jsem ji jako dárek - DĚKUJI! - a užili jsme s ní spousty zábavy, vymýšleli jsme celý den vlastní obrazy a situace.
Doufám, že k svátku, který budu mít za pár měsíců, dostanu další díl.

adela2230
07.06.2023 5 z 5

Skvělý komiks, který nezklamal. Je to vtipné a člověk se ve spoustě věcí pozná.

Lka
01.06.2023 5 z 5

Tak opět skvělý komiks. Několikrát jsem se od srdce zasmála. Jak kdyby to bylo od nás...
Už se těším na další knihu.

Knihotyna
27.05.2023 4 z 5

Stále skvělé, ale pro mě nejslabší díl.

Introvertka se vdá, co čeká jí a manžela během svatby, po svatbě, během prvního společného bydlení a jak to skončí? Koukněte se a zjistěte sami :).

Můžu říct, že první roky vztahu jsme to doma měli dosti podobné :D, takže je pro mě knížka milým připomenutím našich společných začátků - střední škola, vysoká škola, svatba, první společné bydlení, státnice, narození syna, nové bydlení, vlastní bydlení! :)
A v mnoha věcech stále nejsme dospělí, stejně jako Debie a Jason :)!

bazyk21
03.01.2023 5 z 5

Jako fakt vtipný glosy a kresby bomba, doporučuji... ;o))

Petkona
13.11.2022 5 z 5

Moc hezky zpracovaný a nakreslený komiks. Situace byly velmi vtipné a u čtení jsem se kolikrát zasmála. Pro pobavení je to určitě dobrá volba a jestli se rozhodnete přečíst tento komiks, rozhodně nešlápnete vedle.

Luciluc
17.09.2022 5 z 5

Jsem introvertka. Vdaná introvertka. A můj manžel je (převážně) extrovert. Takže jsem si tuto knihu nemohla nechat ujít :-) I tady jsem, stejně jako v předchozí knize, našla situace, s kterými jsem se úplně ztotožňovala (například strany 61, 107 a 144)...ač jich bylo tentokrát méně. Bylo to opět pohodové čtení a prohlížení, nad některými situacemi jsem se i zasmála, (třeba strany 85, 86 a 97 mě pobavily). Hodnocení bych dala o něco málo horší než Introvertce v hlučném světě, ale stále je to super oddechovka, kterou doporučuji. Debbie Tung zkrátka umí - jak kreslit, tak vystihnout radosti a strasti života introverta.

AlčaH
16.09.2022 4 z 5

Celá tahle série věnovaná introvertce a jejímu knihomolství se mi moc líbí - a díl inspirovaný životem po svatbě není výjimkou. :)

Jak asi vyplývá už z názvu, tentokrát se autorka rozhodla prozkoumat partnerské soužití, respektive manželství. A za mě se jí to opět podařilo velice dobře. V situacích z každodenního života přeměněných do podoby krátkých stripů jsem se často našla. U některých jsem se pousmála, jak moc byly milé a sladké, někde jsem se musela hlasitě smát, jak moc to bylo přesné a ze života... :)

Autorka si nadále drží svůl osobitý styl - v kresbě i v humoru - a servíruje nám další příjemnou odpočinkovou jednohubku, která pobaví i potěší. :)

eliska2126
28.08.2022 5 z 5

Od této tvůrkyně jsem zkusila už Že života knihomolky a to mě dost bavilo. Proto jsem se rozhodla zkusit další stripy z pera Debbie a opět nezklamala. Opět jsem se v pár věcech viděla a u pár věcí jsem se zasmála. Takže pokud hledáte milou jednohubku, u které si dokonale odpočinete a zasmějete se, tak jsou tyto stripy přesně pro vás

libuse6749
24.08.2022

Tuto knížku věnovala v úvodu autorka svému muži za všechnu lásku, podporu a trpělivost a spoustu hrnků skvělého čaje, co jí udělal. Až někdy napíšu knížku, mohla bych napsat to samé poděkování svému muži, ranní čaj je totiž v jeho režii.

Až budete mít chuť na romantiku, tak si určitě přečtěte tento komiks. Já ho stihla přečíst za víkendové ráno a zjistila jsem, že láska jako z pohádky může existovat i v reálném životě....protože autorka kreslí o svém každodenním životě, své lásce ke knihám a k čaji a tohle je nádherné vyznání lásky jejímu muži. Dopadne to happy endem, a kdyby vás autorka zajímala více, můžete ji nahlédnout pod ruku, když kreslí, a zároveň vás pustí i maličko do soukroumí @wheresmybubble.

Tohle sice byla rychlovka o prvních letech ve společném svazku, ale určitě se kouknu i po jejích dalších knížkách, co u nás vyšly.

Hnaty
10.08.2022 5 z 5

Pěkné, oproti předchozím autorčiným dílům slabší. Ale milé. Anglicky originál lepší než překlad.

muchomurka
18.06.2022 4 z 5

Líbilo. Pobavilo. Některé situace jak kdyby autorka opsala od nás. :) Příjemná oddychovka.

Štítky knihy

partnerské vztahy manželství každodenní život

Autorovy další knížky

Debbie Tung (p)
anglická, 1990
2019  88%Ze života knihomolky
2019  91%Introvertka v hlučném světě
2020  85%Když se introvertka vdá
2023  92%Introvertka chodí na terapii

Kniha Když se introvertka vdá je v

Právě čtených1x
Přečtených349x
Čtenářské výzvě38x
Doporučených17x
Knihotéce65x
Chystám se číst68x
Chci si koupit29x
dalších seznamech4x