Když se brouček probudil

Když se brouček probudil https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423945/kdyz-se-broucek-probudiljjhkGL-hEN-.jpg 5 8 3

Daleko za městem, v lese, kde jsou stromy vysoké tak, že se dotýkají oblohy, v lese, kde mechy oblékají zemi do zelených šatů, žije světluška Majka spolu s malým broučkem. Každý večer vylézají ze svých domečků, aby pozorovali západ slunce a vyráželi za lesním dobrodružstvím. Větve stromů se hýbají ze strany na stranu a pomalu přichází podzim. Objevte pomocí této bohatě ilustrované knížky rozmanité krásy podzimu, prozkoumejte život v lese a zjistěte, jak vypadá pravé přátelství.... celý text

Přidat komentář

ladyfromskye
10.03.2022 4 z 5

Milá knížka s milými ilustracemi, kterou určitě stojí za to si s dětmi přečíst. Moc se mi líbí také neobvyklý formát, který jako by byl stvořený pro menší dámské kabelky. Vyvolávalo to ve mně vzpomínky, jak moje maminka tahala do čekáren lékařů nebo na cesty objemné svazky, aby mě měla čím zabavit. Většinou jsme stihli sotva dvě tři pohádky a zbytek jsme dočítali po večerech. Tahle kniha jako by byla pro takové "akce" přímo stvořená.
Jednu hvězdičku jsem byla nucená srazit za to, že mi tam jaksi něco nehrálo, brnkalo na logičnost, ale věřte, že děti si toho vůbec nevšimnou. Tak proč je kvůli našemu lety čtenářských zkušeností vytříbenému smyslu pro vyhledávání chyb a nelogičností připravovat o jinak opravdu povedenou současnou českou dětskou literaturu.

bookcase
05.01.2020 5 z 5

Milý příběh pro děti, z něhož se dozví něco o přátelství i o krásách podzimu. Má nádherné, něžné a výrazné, co se barev týče, ilustrace.


helena2156
27.11.2019 5 z 5

Krásná knížka s roztomilými ilustracemi. Moc se těším až ji budu číst s dětmi.

Autorovy knížky

2019  98%Když se brouček probudil

Kniha Když se brouček probudil je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x