Když láska schází…

Když láska schází… https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192691/bmid_kdyz-laska-schazi-wLQ-192691.png 3 17 10

Která z nás ten pocit nezažila? Jestli se váš muž už někdy zeptal „Co jsem zase udělal?“ nebo „Co ty po mně vlastně chceš?“, jistě vás nepřekvapí, co všechno by chtěla Silvie. Nejprve by chtěla, aby ji otec jako náctiletou tak despoticky nedržel doma a pouštěl ji ven. Pak by chtěla, aby její chlapec nepřišel na schůzku opilý. Později by od svého manžela chtěla, aby jí projevoval více náklonnosti, aby měli sex častěji než jednou do měsíce, aby netrávil odpoledne v dílně a večery u počítače. Chtěla by, aby nemusela bydlet s tchyní, která jí neustále předhazuje, že všechno dělá špatně. Chtěla by, aby na ní neposílala kontrolu ze sociálky. Také by chtěla, aby se jí manžel občas zastal, pomohl jí v domácnosti, aby napsal s odrůstajícími dcerami domácí úkoly. Chtěla by s rodinou chodit o víkendech na výlety. Chtěla by šťastné manželství a spokojenou rodinu. A lásku. A tak si najde milence, ale ani on není ten pravý. Ano, Silvie by toho chtěla moc. Silviin život je vlastně jedna velká katastrofa. Naštěstí jí nechybí humor a v kritických chvílích i potřebný nadhled, díky nimž se dá i život, v němž schází láska, přežít…... celý text

DominaCZ
DominaCZ
05.06.2022 odpad!

No nevím, podle všeho to budou asi jakože devadesátý leta (odpočítáno dle výpovědi) ...ačkoliv to furt zavání komunismem-když je vdaná ve dvaceti, je už na děcko stará, žádat podnik o byt pro mladé atd...nevím, to taky čerstvé devade dávaly?

Jinak úplně dementní... Napřed si ji on chce vzít a vrhá se na ni, aby ho dva týdny po svatbě úplně nezajímala?? V kuse na ni nasra.ej, bez chuti a VŠICHNI ji budou přesvědčovat, že ta chyba je tam ona?? Víc jak 14 let to tak nechala?? A pak se najednou probere a najednou to jde, s dvouma děckama vším prásknout a táhnout dom?!! Sure... Divný i teen dialogy na začátku.

Na NI bude gyndař ječet že její tchýně má raka dělohy a proč si nevšimla toho, že si přepírá gaťky od krve?? Twl jako kdo by tohle sledoval u svý tchýně, kterej lékař by tohle řekl?? Žádnej, takže nesmysl.

niknikita
niknikita
10.04.2022

Tři pokusy ale nepodařilo se mi začíst, takže odkládám a nehodnotím. Ztráta času.


myšpa
myšpa
28.06.2021 4 z 5

Vztah vydržela hodně dlouho, možná by to chtělo pokračování, co a jak bude dále.

ivanaci
ivanaci
19.01.2020 2 z 5

Asi, že nemám žádnou zkušenost s takovým jednáním, tak nechápu, že se nepostavila již dříve. Dočetla jsem, chtěla jsem vědět, kdy ji vše dojde.

Mufka
Mufka
11.12.2018 3 z 5

Kniha je obsahově zajímavá, ale trochu mě to uvrhlo do menší depky, protože prakticky všechno od začátku knihy - tedy nějakých patnácti let hlavní hrdinky - bylo špatně. Kniha taky končí špatně, i když - je to relativní. Možná pro hlavní hrdinku končí přece jen dobře, protože má vyhlídky na to, že se konečně bude cítit volná a svobodná.. :-) Některé větné konstrukce mě hodně tahaly za oči, tenhle styl vyprávění mi asi až tak nesedí, ale dočetla jsem, protože jsem přece jen byla zvědavá, jestli se to v dobré obrátí.. :-)

alnahu
alnahu
18.07.2018 3 z 5

Příběh Silvie začíná v jejích patnácti letech, která by jako ostatní dívky ráda běhala z kamarády, ale musí hlídat malého brášku a všude ho brát sebou. Pak se zamiluje do Jonáše, ale ani s ním není šťastná ,do života ji vstoupí Adam za kterého se vdá, ani u něj nenajde tu pravou lásku ani milenec to nespraví. Silvie by ráda také byla šťastná a měla spokojenou rodinu-což se jí nedaří ,ale docela vše řeší z humorem.

Pampelda
Pampelda
18.09.2016 3 z 5

Docela dobré čtení .Konec se mě moc nelíbil ...ne že by kniha špatně skončila ,ale je neuspořádaný.

8147
8147
29.12.2015 1 z 5

Kniha je místy chaotická. Autorku znám, námětem knihy mne překvapila. Náhled do autorčina nitra je celkem zajímavý, poznala jsem ji tímto i z jiné stránky. Velké překvapení.

Ircenka
Ircenka
06.10.2015 4 z 5

Hezký příběh, místy spíše horor než červená knihovna. Řekla bych, že to je napsané podle skutečnosti. Je to moc hezká knížka. Určitě doporučují.

bookcase
bookcase
08.07.2014 3 z 5

Příběh ženy, která by chtěla být milována, ale není. Ke konci kapku chaotické.

Autorovy další knížky

2014  61%Když láska schází…
2017  60%Pámbu vám to vrátí na dětech
2020  100%Křížem krážem MHD

Kniha Když láska schází… je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce5x
Chystám se číst8x
Chci si koupit5x