Když dá husa huse pusu

Když dá husa huse pusu https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452662/bmid_kdyz-da-husa-huse-pusu-c89-452662.jpg 4 11 3

Básničky o zvířecích rodinách, jejichž cílem je pobavit děti i rodiče podobenstvími o rodinném životě, zvířecím i lidském, a jen mimochodem představit označení pro samce, samice i mláďata, ač ne vždy zcela ortodoxně. Text Robina Krále plný vtipu i milé ironie poskytuje aktivnějším rodičům příležitost zavést řeč na téma tradičních rodinných rolí. Ilustrace Andrey Tachezy, k jejímuž nezaměnitelnému rukopisu patří kombinace kreseb s kolážemi, pak dokážou na jediné stránce dojmout liščí rodinkou uloženou ke spánku v jedné posteli a zároveň pobavit třeba nejmenším liščetem, které má na polštáři místo čumáku zadní běhy a prdelku.... celý text

Přidat komentář

Rozari
05.07.2022 5 z 5

Básně a rýmy Robina Krále mám moc ráda, Andreu Tachezy jako ilustrátorku už také znám z jiných knih, šla jsem na jistotu.
Leporelo se synovi (aktuálně rok a 9m) líbí, já mám lehké výhrady k zobrazení některých zvířat - konkrétně mi nějak “vadí” kráva tlačící kočárek s teletem, které má v hubě dudlík :-)
Ale jinak super, přečteme a pak si stavíme ohradku :)))

Daněla
20.05.2021 4 z 5

Hezké leporelo s hezkými obrázky - Andrea Tachezy = záruka kvality a spokojenosti. Říkanky jsou koncipovány tak, aby se děti dozvěděly názvy zvířecích rodin - pes, fena a štěně.


ADE138
11.02.2021 4 z 5

Dlouho se mi nedostalo do rukou rozkládací leporelo. Tohle vypadá, že je poctivě udělané a že vydrží i dětské zacházení. Hezké obrázky, vtipné říkanky o zvířatech a jejich dětech.

Kniha Když dá husa huse pusu je v

Přečtených15x
Knihotéce1x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x
dalších seznamech3x