Kdopak bydlí v ZOO

Kdopak bydlí v ZOO https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244252/bmid_kdopak-bydli-v-zoo-4BP-244252.jpg 5 14 4

Otevřete dveře, nahlédněte pod listy, do domečků zvířat, na stromy, tam všude budou hravé opice, ptáci, žirafy, sloni a mnoho dalších zvířat, které žijí v zoo. Gorily mají dlouhé paže. Copak v nich maminka gorila schovává? Motýl má složená křídla. Rozevři mu je a podívej se, jak vypadá v letu! – Kdo všechno bydlí v zoo? S touto krásně ilustrovanou knížkou nakoukneš do zoologické zahrady a podíváš se, co všechno tam zvířátka dělají. Dozvíš se o nich spoustu zajímavého. Tak honem, zalistuj v knížce, odklop všechna okénka a podívej se pod ně. Najdeš tam křičící papoušky, hravé opičky, vysoké žirafy a mnoho dalších zvířátek.... celý text

Pro děti a mládež Pro nejmenší
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Peep Inside The Zoo , 2013


více info...

Přidat komentář

Briv
29.08.2022 4 z 5

* Knížku jsem zahlédla v knihovně a půjčila pro našeho kloučka. Jeho moc nezaujala, vedou u něj už knížky, které jsou určené pro starší děti, což mě trochu (mile) překvapuje. Párkrát jsme ji prolistovali, vyprávěli si o zvířátkách, zaujaly jej spící zvířátka v noci a řada mravenců a samozřejmě nejoblíbenější žirafy. Jsou tam i pěkné detaily.
Souhlasím s křehčím zpracováním, což je škoda.
Hodnotíme 4*.

Dáma s hrnstjm
18.03.2019 4 z 5

Nápadité a krásně zpracované. Odklápěcí části jsou opravdu trochu "křehčí," knihu jsme měli z knihovny a byla v podstatě celá poslepovaná izolepou... a co nebylo slepené, bylo hodně pomačkané.


zuzi1162
11.02.2016 5 z 5

Nádherná knížka, pěkné ilustrace, otevírací okénka, průhledy. Děti tuhle knížku milovaly.

Janka28
31.03.2015 5 z 5

Krásne ilustrovaná a neuveriteľne prepracovaná knižka. Prestrihy v stránkach kombinované s otváracími okienkami vytvárajú plastické panorámy skupín zvierat v ZOO. Obrázky sú doplnené stručnými komentármi (k zvieratám či typickým situáciám) vhodnými aj pre najmenších. S tým však veľmi kontrastuje kvalita papiera použitého pre otváracie okienka - i sebe opatrnejšie malé dieťa ich pri otváraní a listovaní môže prelomiť alebo natrhnúť. Ale aj napriek tomuto nedostatku dávam 5 hviezdičiek.