Kdo mi dá růži?

Kdo mi dá růži? https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107524/kdo-mi-da-ruzi-107524.jpg 4 23 4

Páté srdce série

1. díl >

Dívčí román zabývající se osudem čtyř dívek pocházejících z naprosto odlišných rodinných prostředí. Dívky spojí společně prožitá vlaková nehoda a pobyt v nemocnici. Rozhodnou se, že při sobě budou stát v dobrém i zlém. Alena utekla z domova, protože žije jen se svojí tetou, která jí velice ubližuje. Před kamarádkami předstírá, že její rodiče jsou na dovolené a Juanita ji vezme k sobě domů, do jejich pohádkové vily. Vše se zamotává ani Juanita není šťastná... Čtyřka kamarádek se znovu setkává při hledání nového domova pro Alenu... celý text

Přidat komentář

kamila5406
04.03.2020 5 z 5

Úžasná kniha

mySaints
13.03.2019 5 z 5

Musím téhle sérii trochu zvýšit hodnocení, i když od doby, kdy jsem všech deset knih postupně četla už uplynulo nejméně nějakých třináct let. :) Ty čtyři holky v mé mysli pořád zůstávají, živě si vybavuju spoustu obrazů a problémy, co řešily. Postupně jsem přečetla všechny díly a bylo mi hrozně líto, že nejsou další. Tenkrát mi to prostě přišlo perfektní (nevím, jak teď, pro moji věkovou kategorii už jsou jiné knížky). Autorce děkuju za krásný kus mého dospívání.


EnneP
27.07.2017 3 z 5

Dobré čtení to je pro dívky jimž je tento román určený. Jak jsem se k tomu vyjádřila najdete u mne na blogu.

https://ennep.blogspot.cz/2017/07/kdo-mi-da-ruzi.html#links

MíšaK.
28.08.2015 3 z 5

Skvělá knížka na zamyšlení, že ne všechno je tak lehké. Jsou zde vidět uplně odlišné rodiny a skvěle popsaná potřeba pravého přátelství. Už se těším na další díly. Občas jsem měla i slzy na krajíčku. Možná by děj mohl být víc poutavý. Nejde se do toho pořádně vžít, když je psaný čtyřmi osobami.