Kdo je Mr. Bean?

Kdo je Mr. Bean? https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90710/bmid_kdo-je-mr-bean-LvO-90710.jpg 4 14 4

Kniha podává portrét komika Rowana Atkinsona, který se může chlubit postavením nejlépe placeného britského herce za minulý rok a ztělesněním Pana Beana, populární postavy z televizního seriálu a stejnojmenného celovečerního filmu. Publikace popisuje Atkinsonovu práci, názory, předvádí i několik barevných hercových snímků a je určena širokým vrstvám čtenářů.... celý text

Doubravka1975
Doubravka1975
08.03.2024 5 z 5

Kdo by neznal pana Beana?
A kdo je vlastně pan Bean ?
Pana Beana miluji hlavně děti, ale mám pocit, že to není zrovna příjemný chlapík. Není to druh člověka, kterého byste pozvali na večeři nebo večírek, ale je docela fajn ho pozorovat - ovšem z bezpečné vzdálenosti.... říká Rowan Atkinson.
Hodně zajímavé čtení. Životní příběh Rowana Atkinsona, představitele pana Beana.
Je fakt, že jsem jen jednou viděna p. Atkinsona v jiné roli než komika Beana a vůbec mi v té roli faráře neseděl ( čtyři svatby a jeden pohřeb)

dexterman
dexterman
13.01.2024 4 z 5

Na pana Beana jsem nikdy moc nebyl . jako kluk vůbec ne spíše až v pozdějším věku . Nicméně velice hezká kniha . Už druhá kterou jsem o tomto herci četl . Takže bych tuto knihu doporučil nejen fanouškům pana Beana ale hlavně pana Atkinsona . Je to až neuvěřitelný příběh . Nechce se ani věřit že ho napsal sám život .


Kontryhelka
Kontryhelka
29.01.2021 5 z 5

Velice zajímavá kniha, kde se dozvíme hodně informací ze života tohoto britského legendárního komika. I fotografie stojí za zmínku. Trochu jiný pohled na Mr. Beana.

Rafa-P
Rafa-P
21.04.2013 5 z 5

Perfektní kniha. Rowana Atkinsona alias Mr. Beana mám hodně rád, viděl jsem všechny jeho epizody, i pár dílů Černé zmije, tenké modré linie i filmu Bean. Kniha není, jak by název napovídal, jen o roli Mr. Beana, ale o celém životě Rowana od dětství až do roku 1997 (rok vydání knihy). Je v ní spousta zajímavostí. Všem fanouškům herce vřele doporučuji !