Každý krok se počítá

Každý krok se počítá https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401180/bmid_kazdy-krok-se-pocita-Wdy-401180.jpg 3 8 3

V dnešní zrychlené době, kdy na nic není čas, je chůze nejdostupnější způsob pohybu. Podstatný však je způsob chůze. Dobrá zpráva je, že správně chodit se naučí každý – i absolutní nesportovci. Knížka popisuje sedm jednoduchých principů správné chůze a také nejefektivnější cviky, kterými si na procházce nebo doma procvičíte klouby a páteř. Zdravé držení těla má vliv i na psychiku – za minimum času si nenáročným pohybem zlepšíte náladu.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Hobby , Sport

Vydáno: , CPress
Originální název:

Fit mit jedem Schritt , 2017


více info...

Přidat komentář

evickakyticka
11.02.2022 1 z 5

Ne že bych pročetla každé slovo, spíš jsem knihu prolistovala a přečetla jen to, co mě zaujalo. Bohužel toho bylo málo. Chodit se vzpřímenou hlavou je základ, o kterém snad ví každý... A to je snad jediné, co jsem se dočetla. Obrázky se cviky šly úplně mimo mě.

tsal
24.02.2020 1 z 5

Uff, tohle bylo... zbytečný. Ale naprosto. Nejdřív přetrpíte úvod, kde vám tři informace opakují do zblbnutí tak často, že začnete spojení jako "správná chůze", "10 000 kroků" a "fascie" upřímně a doživotně nenávidět. Pak postoupíte k základní informační části, která vás seznamuje s tím, proč je chůze nejlepší způsob pohybu, proč se musíme hýbat a co jsou to fascie. Opět informace, které v pohodě obsáhne středně dlouhý článek někde na netu, tady roztaženo na třetinu knihy. Opakování do zblbnutí, že by z toho bylo zle i Amíkovi, text se pohybuje v kruzích a navíc vata! Tak příšerné a nesnesitelné množství vaty jsem snad ještě nikde neviděla! Nejméně jsem trpěla u poslední části, kde jsou vám ukázány protahovací cviky s fotografiemi. Skoro žádná vata, minimum opakování a stále vysoká míra zbytečnosti, protože fotografie jsou na prezentaci pohybu dost na prd.

Takže ruce radši pryč. Najděte si pár článků, z nichž vytáhnete stejnou ne-li vyšší informační hodnotu ve čtivější formě, a pak zabrouzdejte na Youtube a najděte si video protahování. Uděláte líp.


Pan_Skala
04.01.2020 3 z 5

Je to spíše shrnutí různých informací ohledně kroků a fascií co se za poslední roky objevili všude. Určitě to nedává nějakou snadnou a rychlou odpověď na zaručené výsledky. Spíše je to o tom, aby nás přesvědčila se začít hýbat a když není moc času tak aspoň uvolnit se u chůze.

Štítky knihy

chůze pohybové aktivity

Autoři knihy

Bernd Neumann
německá

Kniha Každý krok se počítá je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst22x
Chci si koupit5x