Každý kopec se zvedá...VÝŠ

Každý kopec se zvedá...VÝŠ https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142699/kazdy-kopec-se-zveda-vys-142699.jpg 4 6 2

Milovníci náročných stoupání a fantastických sjezdů se mají nač těšit. Třetí kniha Milana Silného tentokrát přibližuje zahraniční kopce (ale i několik tuzemských) ze sedla kola. Vtipné vyprávění nepostrádající nadsázku, dramatické situace, při nichž adrenalin stříká na všechny strany, hlášky a špičkování kamarádů, to vše už je u autora standardem. Vnější i vnitřní podoba knihy koresponduje s doposud vydanými díly „Každý kopec má své…NEJ“ a „Každý kopec stojí za …TO“. Vlastnit všechny tři knížky znamená mít pěkný komplet obsahující popisy celkem 130 kopců, na které se dá na kole vyjet.... celý text

Přidat komentář

Mufa
17.06.2019 5 z 5

Autora bych chtěla někdy zažít v praxi ;-)
Přivedl mě po několika letech zase k cyklistice. Už se těším na další knihy, nejlépe napsané cykloknihy, má svůj styl i humor. A přečetla jsem jich opravdu hodně.

Tomas@S
21.02.2018 4 z 5

Nedavno jsem cetl autoruv cyklocestopis o extremnich zavodech v Cechach. Ten se mi opravdu velmi libil a s ocekavanim dobreho pocteni jsem sahnul po teto knizce. Ocenuji autoruv styl psani, jeho nadhled, humor, nadseni pro cyklistiku a sportovni vykony. Nicmene zde popsane vylety nejsou az takove dobrodruzstvi jako zminovane extremy. Proto jsem i ubral jednu hvezdicku. Jinak ale rad sahnu i po dalsich dilech autorovy tridilne kopcovite serie. Jmeno knihy je trochu zavadejici, ve vetsine pripadu se totiz nejedna o specialni expedice za kopci, ale spise o serii starsich expedic a vyletu, z nichz nektere se kopcum dokonce i vyhybaji, ale to vlastne nevadi. Co zvlast ocenuji je, ze cim starsi je vylet tim vyvola i vice vzpominek na vlastni cyklisticke zacatky a obecne na cyklisticky pravek v Cechach, kdy aut na silnicich a cyklistickeho vybaveni bylo jeste malo :-)


Štítky knihy

cyklistika Evropa cestopisy cyklotoulky, cykloturistika

Autorovy další knížky

Milan Silný
česká, 1970
2009  81%Každý kopec má své... NEJ
2014  84%Cyklistické maso v České kotlině
2010  80%Každý kopec stojí za...TO
2012  87%Každý kopec se zvedá...VÝŠ
2017  100%Každý kopec bere...DECH

Kniha Každý kopec se zvedá...VÝŠ je v

Přečtených12x
Knihotéce9x
Chystám se číst5x