Kategorie: Stvůry 4

Kategorie: Stvůry 4 https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62358/kategorie-stvury-62358.jpg 4 36 3

Kategorie: Stvůry série

< 4. díl

V závěrečném díle Kategorie: Stvůry se dozvíme něco málo o minulosti členů Asagiho Agentury. Amano pátrá po podstatě stvůr. Ředitel Asagi mu při černé hodince vysvětluje, že stvůry jednoduše definovat nelze, protože nitro každého člověka, který stojí za jejich zrodem, je samo o sobě nedefinovatelné. A stvůry do našeho světa přivolává právě lidská touha. Je také odhaleno kruté tajemství Mahime Jošino, stejně jako cesta vedoucí do Agentury pro výzkum nadpřirozených jevů. Pokud potřebujete její služby, neváhejte a vstupte… * Pokud jste si Asagiho a jeho společníky – Naokiho Amana, Mahime Jošino, Izumiho a králičí dívku Tokiko – oblíbili, pak vás jistě potěší poslední díl mangy Kategorie: Stvůry. * Tato kniha je vytištěna ve stylu „manga“, v autentickém japonském formátu zprava doleva. ... celý text

Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Zoner Press
Originální název:

Category: Freaks - volume 4


více info...

Přidat komentář

Negan
19.04.2021 2 z 5

Minulé díly byly možná špatné, ale občas měly nějaké světlé momenty. A co nám na to řekla Sakurako? Nasrat! Děj se skoro nevyřešil nebo spíše si vůbec nepomatuji žádný souboj s hlavní záporačkou či vyřešení jejího případu, možná je to tím jak špatně autorka příběh vypráví. Možná tím, že si ze čtení skoro nic nepomatuji. No každopádně hrozné. Nejhezčí obálka série a vcelku dobré vydání to nezachrání.
Celkové hodnocení: 3/10

orangerose
05.03.2013 5 z 5

mně se tahle série líbí , až na tu nahotu u holek nahoře bez po celou sérii, bez toho se obejdu když jsem holka :)


Hanyuu-hime
16.10.2012 3 z 5

Pěkná manga, která mě tedy nijak vyloženě nenadchla, ale ani nenudila. Četla se dobře, příběhy byly zajímavé a i když se mi díl od dílu zdálo, že je tam stále víc a víc holek nahoře bez - ne, opravdu to není hentai ani žádná úchylárna :D - dalo se to přežít (můj názor vyplývá ryze jen z toho, že jsem holka, tudíž nemám potřebu se na stránkách mangy koukat na prsa :D).

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

2009  76%Kategorie: Stvůry 1
2010  75%Kategorie: Stvůry 2
2010  75%Kategorie: Stvůry 4
2010  78%Kategorie: Stvůry 3

Kniha Kategorie: Stvůry 4 je v

Přečtených70x
Doporučených3x
Knihotéce35x
Chystám se číst7x
Chci si koupit5x
dalších seznamech3x