Karty vědomé duše

Karty vědomé duše https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362730/bmid_karty-vedome-duse-BgT-362730.jpg 5 3 3

Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu. Jsou nástrojem, jehož prostřednictvím se duše, andělé a rádci budou moci dotknout vašeho srdce. Byly vytvořeny s úmyslem citlivě a láskyplně s vámi sdílet moudrost Vesmíru a rady v něm ukryté. Záměrem těchto karet je také probudit ve vás uvědomění sama sebe, abyste byli schopni vnímat, jakou nádhernou a jedinečnou lidskou bytostí jste.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Conscious Spirit Oracle


více info...

Přidat komentář

Lucif
16.02.2024 5 z 5

Luxusní malé kartičky. Je docela vtipné, že se mi nejméně líbí zrovna ta karta, která je na úvodní straně - přiznám se, že to byl důvod proč jsem si vybrala jiné od této autorky a tyto koupila jako dárek... nicméně od té doby už jsem je mnohokrát za ty roky použila - líbí se mi a baví mě. Naprosto doporučuji.

Varvara
16.05.2018

Karty jsou pěkně pevné, obrázky se mi líbí. Jen škoda, že karty nejsou větší.


RenataP
04.03.2018

Karty vědomé duše jsem si oblíbila, protože jsou nejen nádherně ilustrované, ale jejich významy jako by mi šly pod kůži! Jedny z nejkrásnějších karet, u kterých působí i barevné ladění, naprosto jednoznačné texty na kartě a když se začnou spojovat jednotlivé kartičky do sebe – ach, nádhera!

Autorovy další knížky

Kim Dreyer
jihoafrická, 1962
2017  93%Karty vědomé duše
2019  93%Andělská inspirace

Kniha Karty vědomé duše je v

Přečtených5x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x