Karmická astrologie

Karmická astrologie https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63916/bmid_karmicka-astrologie-Kd8-63916.jpg 4 11 6

Podtitul - aneb Minulý život v horoskopu Esoterická astrologie staví člověka do prostorově-časového řádu, osvětlujícího smysl a cíl jeho života, bere v úvahu i reinkarnaci. Je známo, že nynější horoskop představuje jen jednu, poslední inkarnaci, která je výsledkem předcházející. Horoskop však naznačuje i příští reinkarnaci. Na základě této karmické perspektivy vysvětluje horoskop předešlý život, povahu, chyby a pozitivní vlastnosti. Protože esoterická astrologie poznává, jak zážitky minulého života jsou vryty do chování současného života, dostaneme se do větší hloubky než psychoanalýza. Pokud je astrolog k tomu kompetentní, může z horoskopu vyčíst traumata dřívějších životů.... celý text

Přidat komentář

ArkAngel
22.01.2024 4 z 5

Povedená astrologická publikace, která propojuje problematiky astrologie, reinkarnace a karmy. Je pochopitelně otázkou, nakolik je to pravdivé, ale pokud na minulé životy věříte, může vám kniha hodně dát. Osobně jí určitě využiji a jak jsem si všiml, některé astrologické weby z ní taky hojně čerpají, takže asi úplně od věci nebude.

Zvlčelý
21.11.2022 2 z 5

Kniha je napsána tak, že se můžete najít takřka ve všem, což považuji za slabinu. No asi jako kdybyste přišli k lékaři s nějakým problémem a on vám řekl pět šest možností, co by to mohlo být, ale už se nepokoušel dále dopátrat, která z těch možností je správná a napsal vám univerzálně vitamíny a paralen.
Jako počtení snad i dobré, ale aplikovat do astrologie ne, není to vhodná "učebnice".


Elea
17.04.2019 4 z 5

Kniha, která nutí přemýšlet o smyslu života.

moničina
27.02.2018 2 z 5

Podľa mňa veľmi slabo a ťažkopádne napísané. Schulmann alebo Greenová majú lepšiu knihu o danej téme.

Varvara
24.08.2015 5 z 5

Útlá, ale hodně výživná a podnětná kniha. Ne, nedozvíte se, zda jste v některém z minulých životů byli Karlem IV. nebo Kleopatrou apod., spíš vás kniha dovede k nastínění toho, co máte z dřívějších inkarnací nezpracované, nedokončené, nevyužité apod. Může vám pomoct vidět věci v širších souvislostech. Uvědomit si, kde jste v životě blokovaní a také co se s tím dá dělat. Také co už ovládáte a kam máte směřovat.

vesirena
01.02.2012 5 z 5

Kniha vysvětluje co je to reinkarnace, a proč je důležitá pro vývoj člověka.
Co je to precese- posun astrologických znamení a astronomických hvězdných znamení směrem od sebe...a jak se to projevuje v povaze a chování člověka. Na základě tabulek AYANAMSY se nechá vypočítat předpokládaný horoskop minulého života a pak pochopit, proč prožívám to, co prožívám, proč potkávám lidi s takovými vlastnostmi a proč se mi některé lekce vracejí.

Výpočty jsem dělala zejména pro blízké lidi, které znám velice dobře a musím přiznat, že to funguje...člověk tak nalezne nejenom příčinu, ale i cestu jak se z těchto vlivů vymanit. Knihu dopuručuji větším šťouralům, pro laika by byla asi nesrozumitelná

Štítky knihy

horoskopy astrologie karma

Autorovy další knížky

Vladimír Sládeček
česká, 1930 - 2010
1997  80%Karmická astrologie
1999  80%Stálice v astrologii
2003  60%Základní kniha hermetismu
1998  80%Základy astrologie
2001  80%Direkce v astrologii

Kniha Karmická astrologie je v

Přečtených15x
Knihotéce12x
Chci si koupit5x