Karel Gott zůstal svůj

Karel Gott zůstal svůj https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383384/bmid_karel-gott-zustal-svuj-ppW-383384.jpg 3 16 6

Je to neuvěřitelné! Bude mu 80 let a fanoušci po něm stále šílí! Vyprodal největší českou halu, v Německu, kde má miliony fanynek, získává cenu za cenou. A to všechno i potom, co se dokázal statečně poprat se smrtelnou nemocí. Tenhle boj ho posílil a možná právě proto Karel Gott zůstal svůj. Tahle knížka je o jeho cestě na český pěvecký trůn, o všem tom, co ji provázelo a dosud provází. Umožňuje nahlédnout do zákulisí i do soukromí umělce, který je právem nazýván legendou. Kniha zkušených autorů Michaely Remešové a Romana Schustera je nejen strhujícím příběhem Gottova života, ale i cenným dokumentem mapujícím jeho kariéru. Kariéru, která ho dovedla až na samotný vrchol.... celý text

Přidat komentář

martunka
19.10.2021 4 z 5

Kniha se mi líbila...I když...jsou to trochu takové "sebrané " spisy Blesku. Jinak jsem ráda za možnost více poznat tento fenomén.

roso.mak
18.08.2021 1 z 5

To je ale zatraceně mizerně poskládaná kniha.

Nevadí mi, že to je narychlo splácané (snad ještě dřív než stačily uschnout kytky na hrobě). Ale to, že obsah knihy je poskládaný bez ladu a skladu, časové souvislosti, nebo témat. Číst se to prostě nedá.

To, že vůbec první na co narazíte je vyjádření Miloše Zemana, nebo že každý mezititulek zní jako z bulváru (Narozeniny skončili v záchrance! Sex nebo intelekt? Raději tři ženy!), je jenom další hřebíček do rakve tohoto pokusu o životopisnou knihu.


senbja
29.02.2020 4 z 5

Do jisté míry mohu odsouhlasit, co bylo napsáno přede mnou. I když nejsem žádným jeho skalním fandou, líbilo se mi, jak zpíval. Po jeho odchodu jsem žasla, kolik lidí mu přišlo vzdát hold a rozloučit se s ním. Možná stejně jako jeho písně mě zajímaly jeho názory. Knížka je plná fotografií, jsou tam texty jeho písní, které doplňují životopisné skutečnosti. Zajímavé je i to, že se celý život úspěšně vyhýbal bulváru, ale knížky o něm psali novináři bulvárního Blesku.

MaxQ
07.02.2020 2 z 5

Nepatřím k velkým fandům Karla Gotta, ani popmusic není mým šálkem kávy, kterou bych si sladil o trochu víc. Nicméně ho beru jako velkého profíka a tak jsem po této knížce sáhl. Bohužel, něco takového by si nezasloužil ani Mao Ce-tung. Začátek knihy je absolutní nekritická oslava největšího zpěváka všech dob. Až se mi z toho udělalo zle. Když už jsem chtěl knihu odložit, převládly v ní naštěstí nějaké faktografické a vzpomínkové pasáže, nicméně poslední část knihy opět adorace a klanění. Podle obálky má tato kniha dva autory. A to jde teda sakra poznat.

Annkag
16.01.2020 3 z 5

Zvláštne bolo o Karlovi čítať v minulom čase ale.svojim spôsobom niečo z neho zu ostáva v každom z nás.

dalia1769
16.12.2019 3 z 5

Zpočátku mi vadil bulvární styl, kterým jsou psané propojující texty, nicméně postupně v knize začínají převládat vzpomínky a vyprávění samotného Gotta, jeho kolegů, spolupracovníků, přátel atd., a ty jsou již velmi zajímavé, stejně jako množství fotografií. Dozvěděla jsem se ledacos nového.