Kámasútra: Vášnivý muž a smyslná žena

Kámasútra: Vášnivý muž a smyslná žena https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119774/bmid_kamasutra-vasnivy-muz-a-smyslna-zen-Qvw-119774.png 4 9 3

Toto vydání je souborem dvou bohatě ilustrovaných knih Vášnivý muž, Smyslná žena a obsahuje návod, jak v milostném životě dosáhnout plného fyzického a psychického uspokojení.

Literatura naučná Erotika
Vydáno: , Rebo
Originální název:

Kama Sutra - Amorous man and sensours woman , 1995


více info...

Přidat komentář

Karča.K
10.10.2018

Kniha je to zcela zbytečná - soulož nemá cenu plánovat. Uvedu příklad: manžel venku štípal dříví, došel ušpiněný domů a uviděl mě jen v košilce a vrhl se na mě. Kdybychom se řídili knihou, tak na té podlaze ležíme dodnes a úhloměrem se snažíme najít ideální úhel pro to, jak do mě proniknout.

Damato
14.06.2016 5 z 5

Sehnala jsem ji kamarádům jako dárek a musím říct, že se mi jim ve finále knihu vůbec nechtělo dávat - nejdříve, když jsme dárek plánovali jsme to brali jako recesi, ale tahle kniha je fakt hezká. Žádné nevkusnosti a nechutnosti, dokonce jsme ji doma četli oba a oběma se nám líbila . Tak asi napíšu Jéžíškovi - hlavně jsem nechala doma na viditelném místě vizitku antikvariátu - tak jsem zvědavá, jak s touto informací dotčení naloží :-)


notburga
08.12.2014 5 z 5

Nádherná kniha. pro mě hlavně estetický požitek z nádherných ale nevulgárních indických maleb, ale ledacos užitečného je tam též.

Štítky knihy

kámasútra

Autoři knihy

Tomáš Vítek
česká, 1967

Kniha Kámasútra: Vášnivý muž a smyslná žena je v

Právě čtených2x
Přečtených14x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce12x
Chystám se číst4x
Chci si koupit2x
dalších seznamech2x