Unesli Lucku Šmidlifouskovou!

Unesli Lucku Šmidlifouskovou! https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400579/bmid_unesli-lucku-smidlifouskovou-2SG-400579.jpg 4 10 3

Nejlepší kamarádky Jola a Lilka se ocitnou v lese Přátelství, kde zvířátka umějí mluvit a kouzla jsou skutečná! Je tu jejich první kouzelné dobrodružství! Dokážou Lilka s Jolou zachránit roztomilou králičí holčičku Lucku Šmidlifouskovou ze spárů zlé čarodějnice Grizeldy?

Žánr:
Literatura světová , Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , CPress
Originální název:

Lucy Longwhiskers Gets Lost , 2014


více info...

Přidat komentář

anna.zahy
29.06.2020 4 z 5

Mám radši knížky, které se čtou déle a jsou víc napínavé. Je to podobné jako víly, ale musím říct, že víly jsou víc pro malé děti, jinak se mi oboje líbí nastejno.
První den, co jsem knížku četla, se mi zdálo, že Grizelda chtěla zničit celý svět a že jsme měli kouzelnou mapu, kde jsme viděli, kde se pohybuje (jako v Harry Potterovi Peter Pettigrew).

Osice
07.01.2020 5 z 5

Po zajíčkovi Ušáčkovi a králíčkovi Petrovi došlo i na Lucku Šmidlifouskovou:-) Na knize je patrné, že pochází z pera "Daisy Meadows". Mnoho podobností se sérií Duhová kouzla - hlavní záporačkou je nyní čarodějnice Grizelda a úlohu šotků zastávají Strašbahňáci, atd. Jinak mi přišel příběh střižený i Julčou, skoro veterinářkou, Pušíky a kočka Zlatka mi připomměla Petiškovu Zlatušku:-D


petshopačka
13.07.2018 4 z 5

Kamarádky pomůžou vyléčit kočičku a ta je veme do lesa Přátelství za zvířátky. Čarodějnice chce les zničit, ale holky ho zachrání. Je to napínavé.