Kam odešlo mé hovínko?

Kam odešlo mé hovínko? https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474114/bmid_kam-odeslo-me-hovinko-iGx-474114.jpg 4 11 4

Co se asi stane, když se na toaletě spláchne? „Kam odchází moje kakání?“ Tak se ptají snad všechny děti na světě. Objevte skrytý svět potrubí a páchnoucích stok. Přímo pod vašima nohama se toho děje víc, než by se na první pohled mohlo zdát. Tato kniha provede všechny malé čtenáře každou fází kanalizačního systému, od spláchnutí přes čističku odpadních vod a koloběh vody v přírodě až po návrat do vodovodních trubek. A nezapomíná ani na recyklaci. Pro děti od 3 let.... celý text

Zdraví Pro děti a mládež Pro nejmenší
Vydáno: , Pikola
Originální název:

Where Does My Poo Go?


více info...

Přidat komentář

Ctirada
12.09.2023 4 z 5

Nikdy jsem se podrobně zpracováním odpadních vod nezabývala, takže nemohu posoudit, jak moc je proces zjednodušený.

Kniha srozumitelně a zábavně popisuje celý proces. Naše děti (4 roky) zatím baví víc obrázky než obsah, ale věřím, že s přibývajícími roky si z ní odnesou i zajímavé poznatky.

hippiesak
10.10.2022 5 z 5

Oblíbené slova mých dětí? Čůránky a hovínka. No toto, když jsem našel v knihovně, muselo jít domů :) Naučná kniha na 20 minutek :) Děti byly nadšené a zároveň šokované koncem knihy :) Ale vydrželo jim to tak půl hoďky, takže pohoda :)


HYPNOS88
06.08.2022 5 z 5

Žena to koupila jako dárek. Tak mi to samozřejmě nedalo a knihu jsem si vzal do ruky. Oceňuji hlavně krásné grafické zpracování. A myslím, že pro malé děti i docela poučné. Více takových knih. Myslím, že polovina lidí vůbec neví, jak se zpracovává odpad, voda, atd ... Tak jen ať to do sebe hází už od mala :)

kubakubikula
01.07.2021 4 z 5

Pro mě nuda

Autorovy knížky

Jo Lindley
velšská
2021  89%Kam odešlo mé hovínko?

Kniha Kam odešlo mé hovínko? je v

Přečtených15x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce3x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x