Kam jede tohle nástupiště

Kam jede tohle nástupiště https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515799/bmid_kam-jede-tohle-nastupiste-B3g-515799.jpg 4 17 3

Zatoužili jste někdy vědět, jak zastavit vlak? Nebo proč tolik pracovníků londýnské přepravy chodí v otrhaných, špinavých uniformách? Lámete si hlavu, jak vynadat člověku jiné barvy pleti a nedostat se do maléru? Na tyhle a spoustu dalších otázek odpovídá další kniha Ivy Pekárkové, inspirovaná dobrodružstvími jejího skoromanžela, dlouholetého zaměstnance londýnských drah. Svižně psané, vtipné a informativní příběhy přinášejí čtenáři panoptikum postaviček, přehršel historek a tu a tam i nějaké odhalení.... celý text

Žánr:
Humor , Literatura česká

Vydáno: , Ikar (ČR)
více info...

Přidat komentář
martina.culik
martina.culik
09.03.2024 4 z 5

Já se moc bavila. Četla jsem mezi vánočními svátky a Silvestrem jako oddechovku.
Ačkoli se jedná o samostatné a ucelené povídky, doporučuji číst knihu popořádku, jelikož s některými postavy se postupně seznamujeme.

bigbabe
bigbabe
15.01.2024 3 z 5

Jako vždy od této autorky, prostě super oddechovka na odpoledne nebo na neděli a člověk se ještě dozví, jak to chodí jinde.


senora
senora
19.11.2023 5 z 5

Vyprávěno s vtipem a nadhledem. Každé zaměstnání je jakýsi uzavřený svět, který má svůj vlastní kolorit, lidi a historky. Když je to podáno vtipnou formou, tak je to radost, rozšířit si obzory zase o tyhle mikrosvěty. Děkuji, moc mě to bavilo.