Kačeří příběhy - Cesty za dobrodružstvím 1

Kačeří příběhy - Cesty za dobrodružstvím 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476268/bmid_kaceri-pribehy-cesty-za-dobrodruzst-rCs-476268.jpg 4 11 2

Kačeří příběhy série

1. díl >

Kačeří příběhy jsou zpátky! Samozřejmě s sebou přinášejí spoustu neuvěřitelných dobrodružství ze všech koutů světa. Užijte si kompletní sérii Hon na číslo jedna, kde bude muset strýček Skrblík bojovat nejen o svou šťastnou minci, ale i o své blízké. Dokáže překonat své úhlavní nepřátele Magiku von Čáry a Hamouna?

Přidat komentář

Atlantis
10.01.2022 2 z 5

Strašná, otřesná, ale naprosto nepředstavitelná nuda. Tohle totiž nejsou klasické kačeří příběhy alá Rosa, tady se autoři snažili přiblížit Ducktales, tedy animovanému seriálu z osmdesátek. Ale kvůli tomu se prakticky v každém díle Rampa někde zřítí, hodně se křičí a pořád se někam běhá. Ale pořád dokola a dokola. Nebavil jsem se a to mám všechny z Kačerova hodně rád.

Sabča92
14.09.2021 4 z 5

Cesty za dobrodružstvím je prvním dílem nové komiksové série, ve které budeme sledovat známé i neznámé Kačeří dobrodružství. Ačkoliv preferuji hardbacky tu jsem radši za paperback, který nejen že snižuje pořizovací cenu výtisku, ale umožňuje velmi příjemné čtení. První svazek v sobě obsahuje všech sedm kapitol ze série Hon na číslo jedno. Skrblík se zde setkává se svými dvěma největšími nepřáteli - čarodějnicí Magikou von Čáry a Hamounem, který chce Skrblíkův majetek a moc pro sebe. Skrblík to s nimi nebude mít vůbec jednoduché a chvíli se bude zdát, že je vše až beznadějné.Nebudou chybět ani rafani! Zkrátka a dobře, tohle je návrat do Kačerova jak má být! Já jsem si tento nostalgický návrat náležitě užila.
Teď v září vyšel i druhý díl a já doufám, že nám brzy vyjdou i další díly.


Autoři knihy

Walt Disney
americká, 1901 - 1966

Kniha Kačeří příběhy - Cesty za dobrodružstvím 1 je v

Přečtených14x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce11x
Chystám se číst7x
Chci si koupit6x