Jsi značka?! aneb Vydělávejte více online & offline tím, co milujete!

Jsi značka?! aneb Vydělávejte více online & offline tím, co milujete! https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482445/bmid_jsi-znacka-aneb-vydelavejte-vice-on-NnA-482445.jpg 2 18 5

Pro všechny volnonožce, drobné podnikatele, lektory, kouče i zvědavce, kteří chtějí proměnit své nevýhody v triumfy na trhu. V knize najdete návod krok za krokem, jak: . z vašeho jména udělat značku, která k vám přitáhne lidi, příležitosti a peníze . Využít vaše silné stránky a dynamicky růst ve vašem oboru . vysílat do světa jasnou zprávu o tom, kdo jste a co děláte... celý text

Přidat komentář

Sralinka
24.02.2023 2 z 5

Když každý odstavec začíná nějakým osobním příběhem, který ani není zajímavý, začínáte mít pocit že je tahle kniha spíš špatně pojatá biografie s pár kousky "užitečných rad".

KlaraMar
03.01.2019 5 z 5

Knížka se mi líbila, doporučuji.


VAnna
26.03.2018 5 z 5

Udělala jsem si test a na můj profil ty vlastnosti opravdu hodně sedí. :)
Knihu doporučuji...

IvaBenNy
20.01.2018 4 z 5

Na začátku mi kniha svými profily připomínala spíše školní příručku, ale po popiscích jednotlivých typů osob kniha začala být pro mě velmi zajímavá a osobně musím říct, že mi dost pomohla si utřídit myšlenky ohledně mého začínajícího projektu. Za mě hodnotím knihu jako přínosnou a věřím, že to bude stejné pro všechny, které zajímá osobní branding a snaží se něčeho sami dosáhnout.

koniklecka
12.05.2017 2 z 5

Čekala jsem od knihy mnohem víc. Je to vlastně jen soubor popisů typů značky podle autora, které jsou lehce sporné a těžko uvěřitelné, rozhovorů s několika českými lidmi, popisů několika youtuberů a pár životních příběhů autora přitažených lehce za vlasy. Styl knihy mi přijde nevyzrálý, jako by autor byl patnáctiletý kluk. Autor často slibuje, že dá návod na něco převratného a jaksi "skutek utek". Našla jsem v tom pár rad a tipů, nicméně většinu už jich znám z jiných knih. Kniha je možná dobrá pro úplné začátečníky v oblasti začátků podnikání, začátků života na volné noze atd., kteří vůbec neví, o co se jedná. Ale ruku na srdce, kolik takových lidí je? Možná bych ale neměla být tak přísná, já sama zatím nepodnikám a nejsem úspěšná jako pan Lukavec. Nicméně přínos pro mě hodnotím jako velmi nízký.