Jsem těhotná, NE nemocná

Jsem těhotná, NE nemocná https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/292692/bmid_jsem-tehotna-ne-nemocna-7ZR-292692.jpg 4 32 11

Tato kniha provede čtenářky radostným očekáváním potomka od početí po šestinedělí. Postupně se dozví, co jíst a kolik, jak mít při narůstajícím objemu v pase radost z pohybu a zda jim sport neuškodí. Cenná jsou i doporučení, jak poznat, že už „to přichází“, co si vzít do porodnice a jak zvládat šestinedělí. Netradičního průvodce těhotenstvím ve stylu Betty MacDonaldové (Vejce a já) doplňují vtipné ilustrace Mirka Vostrého... celý text

Přidat komentář

marketa7233
06.06.2019 5 z 5

Super kniha, kterou doporučuji nastávajícím maminkám. Dozvíte se snad vše co byste o těhotenství, přípravách na miminko a porodu měli vědět. Kniha psaná z vlastních zážitků, ale zároveň je velmi naučná a jde vidět, že si autorka hodně nastudovala než se pustila do psaní knihy.

adlak
19.11.2018 5 z 5

Kniha je hezky napsaná. Vlastní zkušenosti zatím nemám, ale určitě je to dobrý základ v této problematice. Informace jsou dobře podané spolu s vlastními názory a zkušenostmi z autorčina života.


AnnL
24.10.2018 5 z 5

Četla jsem hodně knížek v období těhu a v šestinedělí, jako prvorodička a musímříct, tahle byla nejlepší. Jakým stylem byla psaná, informace podávané, názory autorky, vše s lehkostí a humorem. Moc se mi líbila. kdyby bylo šest hvězd, dám šest ;)

adelkas
08.01.2017 4 z 5

Vtipná kniha pro matky prvorodičky a pro ti které si něco chtějí zopakovat.

Lemurak
28.07.2016 3 z 5

Knížka je sice napsaná vtipně a čtivě, v mých očích jí však hodně ubírá nedostatečně provedená redakční práce - pravopisné a typografické chyby, které také patří ke knižní kultuře.

hana.hanigerova
07.06.2016 5 z 5

Úžasná kniha pro všechny nastávající maminky, ale i pro ty, co těhotenství zatím jen plánují, nebo se o něj prostě zajímají. Já osobně plánuji dítě až za několik let a knížka pro mě tedy zatím není moc aktuální, ale jsem naprosto NADŠENÁ autorčiným stylem a ke knížce se budu ráda vracet. Kniha se čte jedním dechem a každý si v ní najde to, co ho zajímá. Já jsem se při čtení na těhotenství začala těšit, i když je mi naprosto jasné, že nemusí být růžové a mohu ho víc protrpět, než si ho užít. Ani autorka se s tímto faktem nijak netají a to je další věc, která se mi na ní líbí - nemaže čtenářkám "med kolem pusy" :-)

DariDerek
23.05.2016 5 z 5

Ideální kniha pro nastávající maminky, která vás provede krok za krokem vaším těhotenstvím. Mi odpověděla mnoho otázek, nad kterýma si lámu hlavu a už se těším, až otočím stránku na "porod". :) více v recenzi. :)

Kirtans
18.05.2016 5 z 5

Vynikající příručka pro těhule - pokud nastávající mamka hledá knihu, tak tahle je ta pravá. Psaná s nadhledem a zkušeností.

LenaBilkova
12.02.2016 4 z 5

Pěkně napsaná a rychle přečtená knížka o těhotenství.

missa85
24.05.2013 5 z 5

Nejvtipnější knížka, co jsem z tohoto "oboru" četla ... četla se fakt sama a docela jsem se u ní i nasmála...

Miila
22.05.2012 5 z 5

Tuhle knížku mi půjčila kamarádka, abych měla v těhotenství co číst :-)) Nejdříve jsem se dala do čtení aktuální kapitoly někde uprostřed, ale ta knížka je napsána tak vesele, opravdu jako by s humorem B. MacDonaldové, kterou mám vážně hodně v oblibě, že jsem knížku zavřela a začala ji číst od začátku. Jsou v ní úžasné rady, není to jen veselé, jsou tam i rizika spojená s těhotenstvím, porodem a průvodce šestinedělím, ale celkově je ta kniha natolik odlehčená, že se to prostě čte samo, ale to důležité, poučné, ve vás zůstává. Prostě literatura faktu s humorem. Co víc si přát?