Jsem průšvih jménem Klaudie

Jsem průšvih jménem Klaudie https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232370/bmid_jsem-prusvih-jmenem-klaudie-232370.jpg 4 34 6

Klaudii je třináct a nemá to zrovna lehké - už proto, že bydlí jenom s maminkou v malém městě. A její mamka se náhle rozhodne, že se přestěhují do Prahy, i když ještě neskončil školní rok! Klaudie si musí zvyknout na novou školu a neztrapnit se tam, najít si nové kamarádky. Nejprve je to dost náročné, ale brzy se začnou dít zajímavé věci. Přečtěte si, co o nich říká sama Klaudie!... celý text

Přidat komentář

lucygreen
24.09.2018 4 z 5

No tuhle knihu jsem četla pár měsíců dozadu, ale sedla mi. A líbilo se mi, že byla ze života. Tato kniha nemá sice moc procent, ale mě se prostě trefila zrovna do nálady. Na druhou stranu to nebylo nic světoborného, ale mezi čtyřmi až pěti hvězdičkami si ode mě zaslouží :).

Analady
05.11.2017 3 z 5

Tuto knížku si půjčila dcera a já do ní ze zvědavosti nakoukla. A protože se mi líbila, tak jsem ji nakonec přečetla celou. Byla to taková fajn oddechovka ze života, moc dobře se četla. Takže pokud hledáte nějaké nenáročné a milé čtení, tato kniha je dobrá volba.


Kni-Homolka
03.07.2017 4 z 5

Knihu bych označila jako nenáročnou oddechovku, s příběhem z reálného života. Vypráví ho třináctiletá Klaudie, která se s mamkou přestěhovala do Prahy, kde se pomalu zabydluje, hledá nové kamarády a potýká se s problémy všedního života. Autorka píše velmi nenuceným a pohodovým stylem. Kniha určitě stojí za přečtení.

Dimas
08.05.2017 4 z 5

"Tohle všechno je vina toho, že nemám takovou naprosto dostupnou pitomost, jako je mobil."
Mými favority byly Kopretiny pro zámeckou paní, Annejet má problémy, Pět holek na krku, Léto, jako když vyšije...
...a bez mobilu jsem to přežila.
Je to bezva moderní knížka a já si ji užila.

bookwoman
24.11.2016 4 z 5

Co se mi na knížce líbilo je to,že to vypráví Klaudie. Příběh byl reálný a čtivý,nebylo to vymyšlené. Kniha měla moc pěkný obal.

JanaDor
02.02.2015 3 z 5

Tato kniha je určena dětem od jedenácti let a zejména dívkám udělá radost. Kupodivu se nejedná o žádný zamilovaný románek, ale o příběh třináctileté Klaudie, která má běžné starosti. Klaudie nám sama vypráví, co se děje, co ji trápí. Styl vyprávění je hodně hovorový, což mi na začátku dost vadilo. Možná, že to děti přivítají. Já jsem si časem zvykla.
Všechny postavy byly vykresleny velmi sympaticky. Poté, co jsem si zvykla na styl, se mi to četlo dobře. Přečetla jsem ji za tři hodiny.Kniha je zlatý střed, ani výborná, ani špatná. Pokud hledáte nějaký milý příběh pro holky, tak s klidným srdcem doporučuji k přečtení.

Štítky knihy

Praha stěhování

Autorovy další knížky

2017  83%Bára krotí rodinu
2019  89%Bára krotí Ameriku
2014  74%Jsem průšvih jménem Klaudie
2021  90%Bára krotí divadlo
2005  23%Krvavá paní

Kniha Jsem průšvih jménem Klaudie je v

Přečtených47x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených4x
Knihotéce45x
Chystám se číst18x
Chci si koupit3x
dalších seznamech3x