Komentáře knihy Smrtící nádech

Zanynka
předevčírem

Čte se to dobře, ale příběh je strašná kravina…

Šárka88
03.09.2026

Audiokniha
Tohle jsem tak rychle poslechla, nevěřím , že je už konec. V celku napínavé , děsivé. Ten konec mě hodně překvapil a říkala si, že to tak přeci nemůže skončit. Jedině co bych vytkla pomalou jistou podobu s inspektorkou alias protivnou Kim :-D. Ta Josie začíná být pomalu stejná .

Hana62
02.09.2026

Dobrý, přesto musím vytknout zápletku, kde opět řadí sériový vrah. Normální detektivku s jednou obětí a vyšetřování této vraždy už snad nikdo nepíše.

Jandýs
17.08.2026

Uff… pri cteni poslednich stranek jsem malem vyletela z kuze! Dalsi povedeny dil, jeste tri - to je to pozitivni :-)

iška
25.07.2026

Ani tento díl neměl větší chybu. Nechci nic prozrazovat, ale přiznám se, že mám v tuto chvíli (těsně po dočtení) tendenci být k určitým věcem lehce nedůvěřivá. K čemu? - musíte si knihu přečíst.

dencazrnu
21.06.2026

Po dlouhé době jsem se zase vrátila k Josie a musím říci, že tento díl mě mile překvapil. Poslední díly mám osobní problém s Josie, která mi strašně leze na nervy. Tentokrát to ale nebylo tak strašné a oproti Krvavé spáse byla i snesitelná. Příběh byl zajímavý, musím se přiznat, že vyústění zápletky mě úplně nenapadlo. Co se týká osobní linky, tam mě napadlo hned, kam to asi bude směřovat :-) I v tomto díle nechyběly situace, kdy jsem si trošku klepala na čelo, ale dejme tomu. Opět nechám Josie u ledu a po nějaké době se k ní zase vrátím – tahle zajetá taktika mi vcelku svědčí :-)

PS: Už dlouho se mi nestalo, aby mě detektivka rozplakala…

Aaloha
03.06.2026

Tak tohle byl skvělý díl. Neobvyklý případ, dobrá zápletka a hodně napínavé. Pachatele bych tedy neuhádla. A ten konec? I když jsem doufala.... U detektivky obvykle nebrečím :)

Nelly
05.05.2026

Opět skvělý díl - a ten konec!

Blanka29
19.04.2026

Po dlouhé době jsem se pustila do dalšího dílu a musím přiznat, že nebyl špatný. Velmi dobře vykreslený případ, který se zabýval podivnými případy utonutí, žhářství atd....

namornice
30.03.2026

Smrtící nádech je další povedený díl ze série s Josie Quinnová, který mě opět bavil. Příběh je napínavý, svižný a udržel mě v pozoru až do konce. Josie mě prostě nepřestává bavit a i tentokrát to byla skvělá detektivka.

jarkaska
25.03.2026

Už desátá kniha a pořád super série. Případy, které řeší Josie se svým týmem se čtou jedním dechem.
Už se těším na další knihu, kterou mám v naší knihovně. A další se vydává. Super.

p.Rochesterová
04.03.2026

Tahle série je sázka na jistotu a lék na čtecí krize......

Špekyn
02.03.2026

Náramně povedený, strhující thriller. Námět je dechberoucí a mrazivý zároveň, když si člověk uvědomí, že by to mohla být skutečnost. Napětí by se dalo krájet, má to spád. Osobní linkou s Noahem jsem se nedala zmást.
Už se nemohu dočkat dalšího dílu!

TeaPeter
26.02.2026

Děsivý příběh lidského šílenství a jeho následků. A také kam vede nepřiznání si šílenství u druhých. S desaterem pátera Knoxe to tady bylo hodně nahnuté. Osoba, jejíž pachatelství se nakonec potvrdilo velmi krutým způsobem, do děje zasáhla skoro až v poslední možné chvíli. Ne, dějové flashbacky a vsuvky nic nenapovídaly. A proveditelnost toho pachatelství také moc uvěřitelná nebyla. Ale budiž, na čtyři hvězdičky to stačilo.

Majulle
19.02.2026

Tato kniha mě vtáhla od začátku do konce. Lisa opět nezklamala :) Perfektní práce

Duchoslp
17.02.2026

Jossie opět nezklamala. Skvělé čtení, kde s nadšením sledujete, kam vás děj zavede. Konec s lehkým šokem.

TerkinKnižnySve
10.02.2026

Tento diel bol fantastický!

Ako sa mohla utopiť, keď bola najlepšia plavkyňa v škole? Ako mohol podpáliť dom, ked bol celý život hasičom?

Môže niekomu z minuty na minútu tak prepnúť? Alebo Josie bojuje so zahadnou drogou?

Celá časť bola o tom kto a prečo? S akého dôvodu niekto trestá nevinných?

Diel nabitý akciou a zachranou životov a na konci ma skoro šľak trafil! Nečakala som to a dúfam, že taketo niečo je len v autorkynej fantázii, hoci človek nikdy nevie.

V tejto časti spoznávame aj Trinitinho priateľa a riešime vzťah s Noahom, kt. sa správa veľmi divne.

P.s. - raz keď bude mať Josie dieťa tak z neho bude namakany borec, ktorý bude vytrenovany ešte v plienkach

KnihoSny
01.02.2026

Autorka mě baví a moment s Noahem sem myslela že se autorka zbláznila ale naštěstí nezbláznilamiluju tuhle serii

Jani23
22.01.2026

Opět parádní čtení! Knihy od autorky mě velmi baví číst.

VeFab
18.01.2026

O něco slabší díl ze série.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi