Josef Kemr o sobě

Josef Kemr o sobě https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/102779/josef-kemr-o-sobe-102779.jpg 4 8 2

(... slavní o českém Donu Quijotovi) O touze – stát se českým hercem –, ale především o předlouhé cestě k vytčenému cíli vypráví tato kniha. Na Josefa Kemra, velikého českého herce a člověka, vzpomínají jeho nejbližší a dlouholetí přátelé, bratr Ludvík, blízcí i vzdálení příbuzní z bohatě košatého rodu Kemrů, herci, muzikanti, sochaři, malíři, kněží, faráři, filmoví, televizní, divadelní i rozhlasoví režiséři, spisovatelé, kritici, dramaturgové, maskéři, fotografové, lékaři, ale i ostatní lidé, kteří ho měli prostě a lidsky rádi...... celý text

Přidat komentář

Kanylka
21.07.2021 5 z 5

Pana Josefa Kemra jsem vždy velmi obdivovala, je mi líto, že jsem neměla tu čest vidět "Mistra" na těch prknech, co znamenají svět. Kdysi dávno, v jedné pohádce pronesl svým nezaměnitelným hlasem větu:" Jak může člověk zradit člověka." Tahle kratičká věta v jeho podání ve mě zůstane navždy, stejně jako dobrý pocit z téhle knížky.

Han-nah
14.06.2020 5 z 5

Věděla jsem, že tento můj oblíbený herec byl vysoce věřící člověk, V knize popisuje své dětství a následný život, jsou tam krásné fotografie.
Velmi milý, chytrý,sečtělý, oblíbený, laskavý a hlavně " Pan HEREC"