Sandra a vraždící maska

Sandra a vraždící maska https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/32610/sandra-a-vrazdici-maska-32610.jpg 3 3 1

„Potom přišel, zmocnil se mě a táhl mě do věčnosti,“ řekl můj přítel Bill, zase se opřel a čekal na mou reakci. Nadzvedl jsem obočí. Úsměv se mi příliš nepovedl, protože Billův obličej zůstal smrtelně bledý. „Co se stalo potom? Zemřel jsi?“ „Copak bych potom seděl tady?“ „To sotva. Něco se však muselo stát,“ hádal jsem. „To je pravda. Maska mě unesla...“ Nerozuměl jsem mu ani slovo, protože Sandra a vraždící maska mi dosud cestu nezkřížily... ... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Sandra und die Mördermaske


více info...

Přidat komentář

pet-kyval
22.12.2010 3 z 5

[049/10] Bylo to dobré. Ne úžasné. Ne skvělé. Ne příšerné. Prostě dobré.

Mé první setkání s Johnem Sinclairem - na delší dobu nejspíše i poslední, i když ne z vlastní vůle - se stalo příjemně stráveným časem pod půlnoční lampičkou. Myslím si, že ty jeho příběhy budou mít něco do sebe. Ale poněvadž zdroj, ze kterého čerpám, byl tímto jediným číslem naprosto vyčerpán, kdo ví, kdy se dostanu k něčemu dalšímu a snad i lepšímu.

John Sinclair je něco mezi Van Helsingem a ... teď mám okno... á, už vím, Constantinem. Každopádně je to vcelku solidní lovec nadpřirozených nestvůrek v rámci dobré věci. (I když, kdo dnes může posoudit, co je dobré?) Každopádně ho šlechtí, že se zabývá především hrdinstvím a na tahání se s kdejakou fuchtlí mu nezbývá čas. Dostanete se do půlky a už se vezete v akcičkách až do konce. Sem tam se ukáže i napětí, vylíčení prozatím nevylíčeného a vůbec to má vcelku smysl. Tak proč do toho nejít... Je to legrácka na dobrou noc.

Štítky knihy

nadpřirozené bytosti horory

Kniha Sandra a vraždící maska je v

Přečtených3x
Knihotéce12x
Chci si koupit1x