Jóga snadno a rychle

Jóga snadno a rychle https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107264/joga-snadno-a-rychle-107264.jpg 4 4 2

V knize Jóga snadno a rychle přináší uznávaná instruktorka Christina Brownová řadu 5minutových sestav, jež může každý ihned zařadit do svého života - kdykoli a kdekoli. Začněte svůj den ranním aktivátorem, zacvičte si v práci u stolu a uvolněte se v parku. Nebo si cvičení zvolte podle toho, jak působí na tělo a mysl - můžete si vybrat mezi cviky protistresovými, povzbuzovacími a pro dobrou náladu. Skutečně snadná a rychlá jóga. Zregenerujte se, dobijte baterky a posilte své zdraví a kondici jednoduchými pětiminutovými sestavami od uznávané lektorky jógy Christiny Brownové. Cvičení popsaná srozumitelně krok za krokem můžete provádět bez ohledu na svůj věk a tělesnou kondici i v případě, že jste jógu nikdy předtím necvičili. Naučte se sestavy šité na míru každodennímu životu - včetně ranní vzpruhy, poledního povznesení, večera bez stresu nebo cviku před odchodem na večírek. Objevte pozice, které můžete provádět bez ohledu na to, kde právě jste - například v parku, za stolem, v letadle nebo v posteli těsně před usnutím.... celý text

Přidat komentář

ji7967
30.09.2017

Dobré tipy na rychlé protažení, relax...kdekoliv a kdykoliv během dne. Jak bylo zmíněno níže - vhodné pro lidi, kteří jógu už alespoň trochu znají.

cathyblack
06.06.2012 5 z 5

Tahle kniha je neuvěřitelná! Ukáže vám jak si zacvičit kdekoliv a kdykoliv během dne. Nedoporučuji lidem, kteří jogu nikdy neprovozovali.


Štítky knihy

jóga

Autorovy další knížky

Christina Brown
australská, 1944
2006  80%Jóga od A do Z
2007  83%Jóga - Vyrovnanost a harmonie těla, duše a ducha
2012  75%Jóga snadno a rychle
2017  100%Moderní jóga od A do Z

Kniha Jóga snadno a rychle je v

Přečtených6x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x