Jóga pro všechny

Jóga pro všechny https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143843/joga-pro-vsechny-143843.jpg 4 3 1

Tato publikace nás seznámí s dživamukti jógou, životním postojem, který vám může dát pocit štěstí. Pomůže vám znovu navázat kontakt s okolím a nalézt intenzivnější a barvitější život. Naučí základům dživamukti jógy, správnému provádění a navazování cviků k celkovému tréninku těla, mysli i duše. Obsahuje varianty a tipy pro správné polohy a dvanáct sestav, jež vás přiblíží vašemu osobnímu cíli, i speciální cviky, jimiž se zbavíte fyzické i psychické zátěže. Součástí knihy je i plakát.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Sport

Vydáno: ,
Originální název:

Yoga fürs Leben


více info...

Přidat komentář

Vidlička
23.12.2023 4 z 5

Nedivím se, že maj lidi jogíny za pošuky a spoustu lidí odradí ty ezo kecy. Ono je to samozřejmě všechno pravda, mám to odzkoušeno, zkušenost je ale holt nepřenositelná. Ale myslím, že by se to dalo vyjádřit i civilněji a ne tak hipízácky jako v případě téhle publikace.
Jinak ale super. Sestavy smysluplně sestavené, vše krásně popsáno a vysvětleno. Nechybí ani plakát jako pomůcka pro plynulejší cvičení.
Za co strhavám hvězdičku jsou významové chyby v textu, jako je třeba záměna slov nádech/ výdech nebo rostlinný/živočišný. Začátečník neznalec by si musel klepat na čelo.
Tak a teď hurá vzhůru dolů na podložku!