Jóga pro holky ze Západu

Jóga pro holky ze Západu https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470323/bmid_joga-pro-holky-ze-zapadu-GtL-470323.jpg 4 15 4

Jógová knížka, ve které se můžeš blíže seznámit se svou cykličností, s rolí pánevního dna a (nejen!) pohlavních orgánů ve svém životě. Dozvíš se v ní, jak se na sebe v tomto směru naladit a jak získané poznatky využít ve svůj prospěch. Tahle knížka je zároveň tak trochu kalendář, který tě provede všemi obdobími ve tvém životě. Pomůže ti prohlédnout si všechny role, které na sebe my ženy bereme ve chvíli, kdy se narodíme. A především ti ukáže, jak jimi smysluplně projít s pomocí jógy, hormonální jógy nebo meditačních technik. Jóga se ti tak může stát věrnou průvodkyní pro celý život. A hlavně díky ní můžeš navázat kontakt s tou nejlepší přítelkyní, která je s tebou od počátku bytí až do jeho konce – sama se sebou.... celý text

Přidat komentář

Šajler
24.04.2022 5 z 5

Velice pěkně napsané. Kolikrát mi z podobných knih jde hlava kolem,plní informací, které člověk musí vstřebávat.Zde pro mě byla většina srozumitelná.

lenuskav
18.02.2022 3 z 5

Krásně zpracované, hezky popsané základní věci z jógy, ale není to kniha, ke které bych se chtěla vracet.


SilvieSisinka
23.01.2022 5 z 5

Úžasná kniha pro začátečníky.Ja občas jógu cvičím,ale jen na záda či protažení,meditaci.V knize jsem se dozvěděla vše ostatní co jsem potřebovala vědět a mohla cvičit sestavy pro pokročilé.Hlavne mě bavila Hormonální jógová sestava.Vse je napsáno jednoduše,sestavy mají fotografie...tedy skvěle to zvládnout.

irena0025
12.08.2021 5 z 5

Skvělé!, úžasné!, výborné! pro nás (holky ze Západu), které hledáme cestu k józe. Odborné a přesto velmi čtivé a srozumitelné, pro mě osobně i chvílemi nostalgicky vtipné (např. První červená...). Líbí se mi grafické provedení, fotografická podpora u jednotlivých sestav a především pak obsahové uspořádání. Mnohem lépe rozumím řadě jogínských pojmů a významu některých technik, své tělo (i díky základní zdravotnické terminologii, které se nemusí nikdo bát!) konzultuji s minulostí, současností a tuším, co možná přijde. Tuto "cestu do světa jógy" doporučuji.

Autorovy knížky

2021  81%Jóga pro holky ze Západu

Kniha Jóga pro holky ze Západu je v

Právě čtených2x
Přečtených23x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce9x
Chystám se číst28x
Chci si koupit3x